פרימייר כפול 2

• הוסף לסימניות
אני באמצע לסגור סרט בפרימייר וצריכה דחוף לערוך משהו נוסף בפרימייר.
האם יש אפשרות לפתוח את פרימייר פעמיים?

• הוסף לסימניות
לא.
אבל את יכולה לייצא דרך תוכנה אחרת כמו אנקור או אנקודר ולעבוד במקביל על פרויקט אחר בפרימייר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;1514113:
לא.
אבל את יכולה לייצא דרך תוכנה אחרת כמו אנקור או אנקודר ולעבוד במקביל על פרויקט אחר בפרימייר

כשסוגרים באנקור, אפשר לעבוד בפרימייר על משהו אחר או בכלל לסגור את התוכנה? חידשת לי!!!

• הוסף לסימניות
בוודאי זה חלק מהשידרוג החל מגירסא 4 אני חושבת.
שאפשר לעבוד ולסגור בתוכנה מקבילה בו זמנית
כמובן שהמחשב צריך להיות בנוי לזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;1514310:
בוודאי זה חלק מהשידרוג החל מגירסא 4 אני חושבת.
שאפשר לעבוד ולסגור בתוכנה מקבילה בו זמנית
כמובן שהמחשב צריך להיות בנוי לזה.
ובאפטר, יש איזו אפשרות לעבוד תוך כדי שסוגר?

• הוסף לסימניות
אבל יש גם דרך לפתוח את עוד פעם את פרימייר גם כשהוא פתוח
צריך לשנות משהו בהגדרות של התחל לא זוכרת כרגע בדיוק מה

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהכי עדיף- לסגור דרך מדיה אנקודר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nomi123;1514392:
אני חושבת שהכי עדיף- לסגור דרך מדיה אנקודר.

למה זה הכי עדיף?

• הוסף לסימניות
תלוי מה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה