פרימייר 5

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת אם פרימייר 5 הוא נורא שונה מפרימייר 2, מכיוון שאני רוצה לשדרג את המחשב שלי ורוצה לעדכן את הפרמייר אני רוצה לדעת אם אני יסתדר אם ה - 5.

תודה.

• הוסף לסימניות
יש שינוי עיקרי באופן הסגירה

• הוסף לסימניות
השינוי העיקרי הוא אכן בסגירה.
את חייבת לבדוק קודם אם המחשב שלך יוכל להתמודד עם פרימייר 5

• הוסף לסימניות
יש שינוי ולא קל להתרגל, אבל שווה והכרחי
לעבור משתיים לשבע יהיה יותר קשה מן הסתם:)

• הוסף לסימניות
מה קורה עם הסגירה? זה משהו שאפשר ללמוד לבד?

• הוסף לסימניות
כן, מקסימום להתייעץ בפרוג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירוני;687210:
מה קורה עם הסגירה? זה משהו שאפשר ללמוד לבד?

אם את מכירה ומתמצאת בהגדרות היצוא, אז, תדעי למצוא אותם גם בפרימייר 5 למרות המיקום השונה שלהם.
אבל, אם את יודעת רק שצריך ללחוץ על האפשרות הרביעית מימין לדג', ולאשר- אז תהיי בבעיה, כי כל הדברים זזו, והאפשרויות ממוקמות במקומות אחרים.

• הוסף לסימניות
הבעיה היא רק ביצוא? או גם בשאר הדברים?

• הוסף לסימניות
אין כמעט שינויים מעבר לזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה