פרימייר CS4

• הוסף לסימניות
שלום לחברי פורום ערכי ומפיקי סרטים!
אם תדעו לענות על השאלה יעזור מאד
אני מנסה לערוך סרטון של תמונות ואובייקטים שאני מכינה בפוטושופ (או באינדיזיין)
מדוע יוצא לי מטושטש הקבצים שאני מכניסה לפרימייר (העמוד מוגדר כראוי הבעיה אולי בייבוא)

אם יש למשהו יידע איך לעזור, זה מאד חשוב לי!
תודה

• הוסף לסימניות
מטושטש בתצוגה בתוך הפרימייר או אחרי הייצוא?

• הוסף לסימניות
האם פתחת גודל מתאים/ תואם?

• הוסף לסימניות
גם בפרימייר בזמן שזה מופעל (כשזה עומד בזמן שאני עורכת זה יותר טוב)
וגם בייצוא

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
צריך להגדיר בפוטושופ ובאילוס' (את בטוחה אינדזיין?!)את בברירת המחדל כשפותחים פרוייקט - לגודל של וידאו, אחרת זה באמת עושה המון בעיות

• הוסף לסימניות
תבדקי כמה פיסקלים הסיקוונס מוגדר, ייתכן ופתחת את זה על גודל קטן. לחיצה ימנית על הסיקוונס בחלון הפרוייקט, לבחור "מאפיינים"

• הוסף לסימניות
צריך להגדיר בפוטושופ ובאילוס' (את בטוחה אינדזיין?!)את בברירת המחדל כשפותחים פרוייקט - לגודל של וידאו, אחרת זה באמת עושה המון בעיות
את מתכוונת לפי פיקסלים?
אני חושבת שאני עושה גודל סביר , שלא בגלל זה זה מטושטש
אני הכנסתי קובץ: פוטושופ/PNG/JPEG. כך שזה לא משנה מאיזה תוכנה הבאתי משנה סוג הקובץ,
אני מנסה להכניס גם טקסט שאני שומרת כתמונה, (העמוד בגודל תואם) וגם יוצא מטושטש בתוך הפרימייר, אפילו שזה מקובץ שאמור להיות וקטורי (EPS)

איך מכניסים באמת טקסט? אול יש דרך אחרת?

• הוסף לסימניות
upload_2017-10-24_13-27-50.png

לפני שאני מפעילה את זה (גם מטושטש)

• הוסף לסימניות
בזמן שזה מופעל (עוד יותר מטושטש)
upload_2017-10-24_13-28-45.png

• הוסף לסימניות
אם זה מטושטש כשזה פועל יתכן והתצוגה שלך עומדת על 1/4 איכות, זה לא מפריע לתוצאה הסופית.
אם גם כשאת מייצאת הקובץ עדיין מטושטש, תצטרכי לייצא את הקובץ מהתוכנה המקורית (פוטושופ וכו') כקובץ איכותי יותר או גדול יותר

• הוסף לסימניות
הייצוא של הסרט?
או של האובייקטים?
כי הקבצים שרואיםם כאן הם EPS וקטורי

• הוסף לסימניות
עוד משהו, לפי הצילום מסך שהעלית זה נראה כמו מסך מרובע, ולא רחב. ממש לא מקובל.
נסי להשתמש בקבץ המצורף על מנת לבצע בדיקה האם מדובר בבעיה של הסיקוונס.
תצרי סיקוונס חדש מהקובץ הנ"ל, וגררי לתוכו את הסיקוונס שלך. אם הוא קטן על המסך, תדעי שמדובר בבעיה של הגדרות הסיקוונס המקורי.

הצלחה!

קבצים מצורפים

• גודל למסך.psd
    KB 118.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
קודם כל
הסרטון לא יופיע על כל המסך, אלא כחלק ממנו כשיש מערכת ניהול תורים בצדדים
הקובץ שצרפת הוא קובץ פוטושופ
וגם אני מדגישה שאת הסיקוונס פתחתי לפי ההגדרות של החברה שמתפעל את מערת ניהול התורים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה