פרימייר.

• פותח הנושא 650
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני באמצע עבודה בפרימייר
ואני רוצה להמשיך לעבוד במחשב אחר אבל כל החומרי גלם בפוזרים בכל המחשב
האם יש אפשרות לבקש בפרימייר לשמורבתקיה אחת באופן אוטומטי את כל החומרי גלם שהשתמשתי ?

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי אבל אולי אפשר כמו באפטר, לגרור מחלון הפרוג'קט את כל הקבצים לתיקיה חדשה במחשב.
נראה לי שיש גם איזו הגדרה לענין.

• הוסף לסימניות
בתפריט project- project manager
בוחרים את הסיקוונס שעליו את רוצה לעבוד במחשב השני (או כמה סיקוונסים, ע"י סימון וי)
ב path את בוחרת תיקיה במחשב שעליה יהיו כל חומרי הגלם יחד עם קובץ פרמייר.
ליד exclude unused clips - אם את רוצה לכלול גם את חומרי הגלם שייבאת לפרויקט אך לא השתמש איתם, סמני וי.

לוחצים על OK, התוכנה תביא לתיקיה שבחרת את כל הקבצים.
לאחמ"כ אפשר להעביר את התיקיה לכל מחשב אחר והיא מכילה את כל הקבצים הדרושים.
בהצלחה רבה!

ולא התאפקתי - לפעם הבאה - לא מתחילים שום פרויקט בפרמייר (אפילו פיצפון) לפני שמעבירים לתיקיה נפרדת את חומרי הגלם. כל קובץ שמשתמשים בפרויקט מכניסים לתיקית הפרויקט. קבצים מסודרים מונעים הרבה עגמת נפש בעתיד! (Offline File ושאר מרעין בישין ברגע האחרון)

(כתבתי מזיכרון, מקווה שאין טעויות וציינתי את הדברים החשובים)

• הוסף לסימניות
תודה לך עזרת לי מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה