או מישהו אחר שיש לו ניסיון בזנק בפריזבי@אברימי 2.0 בנושא הנ"ל אני צריך מידע דחוף
אשמח אם תוכל לשלוח לי מייל 3239650 שטרודל...
לאחר התיעצות עם רב מוסמך - הוא אמר לי שעפ"י דין אני צריך להראות להם את הנזק - וכך עשיתי@אוהב כל ישראל מה יצא בסוף עם הנזק פשוט גם לי זה קרה
אשמח לתשובה דחופה
גם לי זה קרה כך ברור שע"פ דין צריך לעדכן אותם אבל הם ממש זורמים בפרט רמילאחר התיעצות עם רב מוסמך - הוא אמר לי שעפ"י דין אני צריך להראות להם את הנזק - וכך עשיתי
והנציג למעלה אמר לי שזה משהו קטן מאוד וכו'(זה היה רק קילוף צבע ...) ואין צורך לשלם כלום
אם זה סניף ירושלים הנציג בקבלה (למעלה) הכי אדיב כהיום זה נציג בשם רמי
הוא פשוט מתייחס בגדול ולא נכנס לפרטי פרטיםאצלכם הוא שם לב לנזק והעלים עין או שפשוט לא שם לב
ממשתודה לכולם ב"ה גם אצלי הוא החליק את הנזק שלא היה כלול בביטוח שאגב באמת היה קל
(תלש את הגומי זרק לפח ואמר הכל בסדר)
חושב שהציבור פשוט לא מכיר את החברה הזו שיש בה אנשים אמינים
בשונה מהרבה חברות שגוזלים אותך על כל שריטה
הקפצהאיך הסניף של בני ברק?
אף אחד פה לא שכר מפריסבי בני ברק????הקפצה
הם די חדשים בב"באף אחד פה לא שכר מפריסבי בני ברק????
מה שמוזר זה שאין אותם בגוגל מפס
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: צפונבון1 //