כללי פריסה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
קובץ בגודל 3\7 cm של 400 עמ'
איך מגדירים בסגירה, והאם ניתן בכלל,
שתהיה פריסה אוטומטית בעמ' A4?

ז"א; 28 בעמ', לפי החשבון
בלי למקם כ"א בעמ' A4 לפני כן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מחשבה;816331:
קובץ בגודל 3\7 cm של 400 עמ'
איך מגדירים בסגירה, והאם ניתן בכלל,
שתהיה פריסה אוטומטית בעמ' A4?

ז"א; 28 בעמ', לפי החשבון
בלי למקם כ"א בעמ' A4 לפני כן

לא לגמרי הבנתי כוונתך.
מ"מ על מנת.להדפיס בa4. יש פשוט לבחור בדף הדפסה a4. ולהדפיס לpdf.

אמנם זה לא ישנה אוטומטית את הפריסה בהתאמה לעמוד. דבר שאפשרי באופן סביר רק בcs6.
אך איני יודע להסביר איך.

• הוסף לסימניות
אני אנסה לפשט:
איך אפשר להגדיר בסגירה לpdf
שבדף a4 יכנסו ככל שניתן מהקובץ המקורי (3\7)
(בוורד זו אפשרות פשוטה> ריבוי עמ'..)

אין לי cs6.
בגירסאות קודמות אין דרך לעשות את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מחשבה;816406:
אני אנסה לפשט:
איך אפשר להגדיר בסגירה לpdf
שבדף a4 יכנסו ככל שניתן מהקובץ המקורי (3\7)
(בוורד זו אפשרות פשוטה> ריבוי עמ'..)

אין לי cs6.
בגירסאות קודמות אין דרך לעשות את זה?

הבנתי.
הדרך הפשוטה היא לסגור כרגיל לpdf. ולהדפיס שוב לpdf מתוך אקרובט, אפילו זה שבחינם. בשניהם יש הדפסה עם ריבוי עמודים בדף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה