כללי פריסה של כריכה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
מפני שזה פעם ראשונה יש לי הרבה שאלות...
קיבלתי היום פריסה של כריכה שאמורה להיות עם הטבעות זהב ושחור.
השאלה שלי איך אני אמורה למקם את העיצוב, מה זה הגלישות? ואם גודל הדף בספר זה 14/21 אז מה הגודל נטו של הכריכה מקדימה? ואיפה עלי למקם את העיצוב מבחינת שוליים?

האם אני סוגרת פידיאף לכל הטבעה בנפרד במצב פרוס כמו שקיבלתי?
והאם אני צריכה לעשות את הסימנים של הקיפול והחיתוך?

תודה מראש למי שיהיה סבלנות לשפוך לי קצת אור על הנושא הזה....

קבצים מצורפים

• לפרוג.jpg
    KB 22.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Mirik;542154:
שלום לכולם,
מפני שזה פעם ראשונה יש לי הרבה שאלות...
קיבלתי היום פריסה של כריכה שאמורה להיות עם הטבעות זהב ושחור.
השאלה שלי איך אני אמורה למקם את העיצוב, מה זה הגלישות? ואם גודל הדף בספר זה 14/21 אז מה הגודל נטו של הכריכה מקדימה? ואיפה עלי למקם את העיצוב מבחינת שוליים?

האם אני סוגרת פידיאף לכל הטבעה בנפרד במצב פרוס כמו שקיבלתי?
והאם אני צריכה לעשות את הסימנים של הקיפול והחיתוך?

תודה מראש למי שיהיה סבלנות לשפוך לי קצת אור על הנושא הזה....

אשתדל לעזור לך עם חלק השאלות:
דבר ראשון קחי ספר ביד ובדקי אותו. זה יעזור לך מאד!
הגלישות מסביב הם עבור הקיפול. כמו שתראי בכל ספר, הוא עטוף כלפי פנימה, ולכן צריך להכין גלישות מעבר לכריכה.
הגלישה של 9 מ"מ זה משני צידי ה'שידרה' ושם כדאי להמשיך רק את הרקע. הגלישה הזו הם 'שקעים' שנוצרים בקיפול הכריכה. ולכן זה לא יכול להוות המשך של העיצוב, אלא רק רקע בלי משמעות.
את השער עליך למקם בנטו של השער, וכן את הגב. כאמור, הגלישות הן רק תוספות.
עליך להגיש את הכריכה פעמיים בPDF פעם עם מה שאמור להיות בשחור ופעם עם זה שבזהב.
הוסיפי 'פסרים' לפי הפריסה. (לא צמודים לקו החיתוך)
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
שלום.
את יוצרת קובץ אחד בגודל שקיבלת - דהיינו ברוחב - 2 ס"מ + 13.6 + 0.9 + 1 וכו', וכן בגובה - 2 ס"מ + 21.8 + 2.
את העיצוב את אמורה להכניס בתוך התחום המסומן - דהיינו בשטח של 13.6*21.8 לחזית, ולשדרה 1*21.8.
תיצרי את העיצוב בשני צבעים של 100% צבע כלשהו (לדוג' ציאן ומג'נטה) ובשאר הערכים 0%, כשצבע אחד יהיה השחור והשני הזהב. (דרך אגב הזהב מוטבע שני - על השחור).
בסיום צריך לעשות הפרדה של הצבעים, כך שנוצרים בעצם שני עמודים של PDF, אחד יהיה השחור ואחד הזהב. בקבצים הסופיים העיצוב יופיע רק בשחור לבן - שחור זה הטבעה ולבן - כלום.
ואין צורך לעשות שום סימון, רק לציין על המסמך מהו השחור ומהו הזהב.
בכל מקרה אם זה עבודה ראשונה בגלופות, אני מציע לך להעלות את הקובץ אחרי העבודה לביקורת שלא יהיו פשלות...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה על התשובות, אעלה יותר מאוחר את הקבצים
דרך אגב מה זה "פסרים"​

• הוסף לסימניות
דרך אגב מה זה "פסרים"​
[/QUOTE]

סימני חיתוך לדפוס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה