כללי פריסה של תלקיט / ארגונית / תקיה... משהו מרשים למנהל עסק שיבא עם זה לפגישות..

• הוסף לסימניות
בוקר טוב!

אני צריכה את עזרתכם עם הפריסה

וגם עיצה בהדפסה, מי מדפיס בירושלים?

עוד המלצה / טיפ על הביצוע.. יועיל כמובן למי שיש אפשרות כעת לתרום לי דקה..

דחוף לי ממש!
תודה רבה ותזכו למצוות!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אשמח עם עזרה.. אנא,
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לפולדר?

• הוסף לסימניות
ת מתכוונת לפולדר?

תודה רבה!!!

מה את מתכוונת פולדר?

אני מתכוונת לאיזה סוג של תיקיה שאפשר להכניס בה ניירת / פרוספקטים / כרטיסי ביקור וכל מיני דברים שבעל העסק מתישב עם הלקוח וצריך לשלוף כל מיני דפים תוך כדי..
המנהל עסק הזה רוצה להיות 'חשוב' ורושם של ניהול העסק שלו מול הלקוח.

אודה מאד למסייעים.

• הוסף לסימניות
כן זה נקרא פולדר ויש הרבה פריסות של פולדרים בשאטר...

• הוסף לסימניות
למישהו יש פריסה כזו שיכול להעלות kכאן או למייל?
אודה לו מאד מאד!
יישר כח!!!

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
שולחת לך כבר במייל
תודה רבה רבה,
קיבלתי. מעריכה ממש!

מחיפוש כאן מצאתי שנכון יותר לעבוד עם פולדר כך:
לפנות לדפוס ולבקש שישלחו את הפריסה שיש להם
ועליה לעבוד,
כך זה גם יצא יותר זול..

תודות לכולם ותצליחו בכל!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה