פריסות מטבח ושירותים חו"ד.

• הוסף לסימניות
מצ"ב פריסות שירותים ומטבח עבור דירה שאני מתכננת ומעצבת כעת, הקו הכללי שבחרתי לדירה, ריצוף אפור בהיר עם גידים לבנים מבריק 1.00\1.00 ובשירותים אפור 30\30 וחיפוי קירות עד גבוה תקרה,כאשר יש משחק בקרמיקה חלקה לבנה ומעט גלית [מסומן בבריקים] וקרמיקה אפורה [מסומן בנקודות חלשות] אשמח לשמוע את חו"ד.

א. לגבי המטבח נאלצתי לתמרן בשטח לא גדול ודרישה לתכנן כמה שיותר ארונות מטבח ומקום אחסון לכן הצעתי תנור בילידן כפול של דלונגי NDB 6767 שמצריך 90 ס"מ גובה כולל סוקל 6 ושיש 4 סה"כ 1 מטר גובה מה שמחייב בהכרח קפיצה בשיש כמו שמצורף בתכנית, השאלה אם יש למשהו ניסיון פרקטי בכזה מטבח או אולי תמונה איך זה התקבל בפועל מבחינה אסתטית [באופן כללי קפיצה בגז נוחה,במיחוד שמדובר באנשים די גבוהים כך שהגבוה בגז לא יפריע להם, אבל ממשטח ישר ולא בקפיצה מובנת בשיש]

ב. האם עדיף בחיפוי ליצור משחק רק בגונני לבן [אחד חלק ואחד גלי] עד"כ שהריצוף גם כן אפור או שעדיף ללכת על האפור ורק לבן ששובר.

ג. אם יש לכם עוד רעיון טוב למשחק בחיפוי, בגדול עניין של טעם וריח אבל מעניין אותי עוד דעות.

תודה מראש.

קבצים מצורפים

• מטבח.pdf
    KB 54.6 · צפיות: 240
  • שירותים.pdf
    KB 83 · צפיות: 153
  • הוסף לסימניות
התעצלתי לפתוח את הקבצים אבל לגבי השאלה על התנור- מדובר בתנור בגודל סטנדרטי,
אם מפריעה שם הקפיצה וגובה הכיריים הגבוה (שזה באמת גבוה, תחשבי שיעמדו סירים גדולים על האש והיא תצטרך לראות מה קורה בהם ולבחוש/ לקצוץ לתוכם)- יש תנור של תקע דו תאי שמיועד מתחת לשיש

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהייתי משאירה את הקרמיקה המדוגמת רק על הקיר של הכיור ושאר הקרמיקות לבנות חלקות ולא אפור.
אם גם הריצוף אפור וגם רב הקרמיקה זה יהיה נורא חשוך לטעמי..
זה נראה לי קצת טו מאצ'..
ענין של טעם.

לגבי המטבח-
שמת את הכיריים צמוד לקיר וזה ממש לא נח . כל סיר שיש לו ידית לא יוכל לשבת כמו שצריך על הלהבות שסמוכות לקיר , ק"ו אם זה מחבת...
שנית, יש בילדאין של חברת "TEKA" שמתאים לגובה מתחת שיש (71.8 ס"מ) אך הוא מאד יקר.
ואז תוכלי למקם את הכיריים קצת יותר ימינה.

אולי שווה לך לוותר במקרה כזה על בילד אין ולעשות תנור פריסטנדינג ולתת לו עוד כמה ס"מ יותר (למשל 65 ס"מ ) ואז יהיה יותר שטח לתמרן בכיריים.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
התעצלתי לפתוח את הקבצים אבל לגבי השאלה על התנור- מדובר בתנור בגודל סטנדרטי,
אם מפריעה שם הקפיצה וגובה הכיריים הגבוה (שזה באמת גבוה, תחשבי שיעמדו סירים גדולים על האש והיא תצטרך לראות מה קורה בהם ולבחוש/ לקצוץ לתוכם)- יש תנור של תקע דו תאי שמיועד מתחת לשיש
תודה, הגובה לא מפריע לי מדובר באנשים גבוהים [לי אישית יש במטבח הגבבה של 6 חוץ מגובה השיש ואני לא כ"כ גבוה, הפוך אני נהנית שהשיש לא מתחמם ונשאר נקי] השאלה שלי יותר אסתטית איך זה מתקבל.

• הוסף לסימניות
הזוית של הארון העליון משמאל (דגני בוקר) מעל הכיריים מאד תפריע
יש שם רק 30 ס''מ בין הכיריים לארון
כל פתיחת סיר קצת גבוה תסתרבל מאד במיוחד אם הם ימניים ופותחים סיר בשמאל והמצקת מוכנה בימין...

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהייתי משאירה את הקרמיקה המדוגמת רק על הקיר של הכיור ושאר הקרמיקות לבנות חלקות ולא אפור.
אם גם הריצוף אפור וגם רב הקרמיקה זה יהיה נורא חשוך לטעמי..
זה נראה לי קצת טו מאצ'..
ענין של טעם.

לגבי המטבח-
שמת את הכיריים צמוד לקיר וזה ממש לא נח . כל סיר שיש לו ידית לא יוכל לשבת כמו שצריך על הלהבות שסמוכות לקיר , ק"ו אם זה מחבת...
שנית, יש בילדאין של חברת "TEKA" שמתאים לגובה מתחת שיש (71.8 ס"מ) אך הוא מאד יקר.
ואז תוכלי למקם את הכיריים קצת יותר ימינה.

אולי שווה לך לוותר במקרה כזה על בילד אין ולעשות תנור פריסטנדינג ולתת לו עוד כמה ס"מ יותר (למשל 65 ס"מ ) ואז יהיה יותר שטח לתמרן בכיריים.
בהצלחה
תודה, בילד אין 71 ס"מ נשמע לי קטן מידי לתנור כפול ולגבי תנור פריסטנדינג הצעתי ללקוח כזה רעיון אבל העדיפו בילד אין, לגבי ההצמדה לקיר את צודקת, אבל העדפתי יותר משטח עבודה במטבח שהוא גם ככה קטן מהאשר שיש של 10 ס"מ ללא שימוש מה עוד שזה על חשבון ארונות עליונים כי כל השטח מעל צריך לזוז ואני צריכה כמה שיותר מקום באורנות הגדולים שמעל השיש [אני חייבת מעל הגז 75 ס"מ לפחות.]
לגבי הקרמיקה אני מלכתחילה חשבתי הכל לבן רק הלקוחות יתעקשו על אפור אומנם די בהיר לכן היה חשוב לי לשמוע עוד דעות.
תודה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
[אני חייבת מעל הגז 75 ס"מ לפחות.]

מספיק 70 ס"מ.

• הוסף לסימניות
אחסון חד פעמי מעל כיריים....
יימס כל הפלסטיק....

וכן ,
איפה אתן מתכננות שישמרו את סבון הכלים לאחר שימוש?
אני מכינה צמוד לאלמגוב כ10 ס"מ צר וגבוה לסבון כלים,מגשים/קרש חיתוך ,בסיס לסירים חמים.

• הוסף לסימניות
-לי זה כן נראה מדי גבוה לכיריים.
יש לי בבית 96 ס"מ, אני גבוהה, יותר מזה נראה לי מדי.
-נסית אפשרות של 2 תנורים בילד אין אחד לצד השני, או שזה לוקח מדי הרבה מקום?
-למיקרוגל מספיק לך עומק סטנדרטי של ארונות עליונים?

• הוסף לסימניות
המשחק באמבטיה נראה יפה מאד. אגב - לא מסומן חיפוי על האמבטיה עצמה.
כמה הערות ששמתי לב לגבי המטבח:
מעל הכיריים השארת ברוחב 63 זה מעט מדי, הסיר שיהיה ע"ג האש השמאלית יהיה קרוב ממש לארון העליון. צריך להוסיף לפחות 10 ס"מ נוספים.
בתוך הארונות הייתי מיייעצת לך לתת מדפים מתכווננים עם אפשרות להוריד ולהעלות לפי הצרכים ולא לתת מדפים קבועים.
למיקרוגל השארת 50 - אם את משתמשת בציר HL קחי בחשבון שזה מוריד לפחות 8 ס"מ מרוחב הארון, לא בטוח שיכנס מקרוגל.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הזוית של הארון העליון משמאל (דגני בוקר) מעל הכיריים מאד תפריע
יש שם רק 30 ס''מ בין הכיריים לארון
כל פתיחת סיר קצת גבוה תסתרבל מאד במיוחד אם הם ימניים ופותחים סיר בשמאל והמצקת מוכנה בימין...
המשחק באמבטיה נראה יפה מאד. אגב - לא מסומן חיפוי על האמבטיה עצמה.
כמה הערות ששמתי לב לגבי המטבח:
מעל הכיריים השארת ברוחב 63 זה מעט מדי, הסיר שיהיה ע"ג האש השמאלית יהיה קרוב ממש לארון העליון. צריך להוסיף לפחות 10 ס"מ נוספים.
בתוך הארונות הייתי מיייעצת לך לתת מדפים מתכווננים עם אפשרות להוריד ולהעלות לפי הצרכים ולא לתת מדפים קבועים.
למיקרוגל השארת 50 - אם את משתמשת בציר HL קחי בחשבון שזה מוריד לפחות 8 ס"מ מרוחב הארון, לא בטוח שיכנס מקרוגל.
בהצלחה!
הגובה מעל הכיריים הוא 40 ולא 30, עכ"פ לקחתי לצומת ליבי את עצם ההערה והגדלתי לרוחב 73 כך גם הרווחתי את ההצמדה לקיר ששירה דיברה עליה והמדפים אכן לא קבועים אמור להיות חירור בארון אני מציע חלוקה פנימית אבל הלקוח יכול בהחלט לשנות מיקום מדפים לפי החורים של הנגר .
תודה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ארון ע ליון סטנדרט לא מספיק, צריך העמקה של הארון .
לגבי המיקרוגל, מיקרו סטנדרטי הוא בין 28 29 כך שעומק 31 מספיק, המטבח מצמוצם וללא מזווה לכן נאלצתי להציע כזו אפש' הלקוח אכן מודע
[אני חייבת מעל הגז 75 ס"מ לפחות.]

מספיק 70 ס"מ .
מהבירור שאני עשיתי יש שממצלים 75 ויש 70 אני לקחתי 75 לא נראה לי משמעותי
אחסון חד פעמי מעל כיריים....
יימס כל הפלסטיק....

וכן ,
איפה אתן מתכננות שישמרו את סבון הכלים לאחר שימוש?
אני מכינה צמוד לאלמגוב כ10 ס"מ צר וגבוה לסבון כלים,מגשים/קרש חיתוך ,בסיס לסירים חמים.
צמוד לאלמגוב עוד 10 נראה מבזבז שטח בכזה מטבח קטן אפשר להשים מתחת הכיור או ליחד כלי יפה בשיש עצמו כמו שיש ברוב הבתים,לגבי הפלסטיק שיימס אין לי מושג מאיפו הבאת את הקביעה הזאת לי אישית יש בבית במטבח [לא בתכנון שלי] 50 מעל הגז והפלסתיק נשמר מציון עכ"פ 70 זה התקן..

• הוסף לסימניות
עדיין אני מחכה לתגובה על עצם הקפיצה בשיש האם יש למשהו תמונה איך זה מתקבל בפועל מבחינה אסתטית.
תודה לכל התגובות עד כאן.

• הוסף לסימניות
-לי זה כן נראה מדי גבוה לכיריים.
יש לי בבית 96 ס"מ, אני גבוהה, יותר מזה נראה לי מדי.
-נסית אפשרות של 2 תנורים בילד אין אחד לצד השני, או שזה לוקח מדי הרבה מקום?
-למיקרוגל מספיק לך עומק סטנדרטי של ארונות עליונים?
ניסית את כל האפ' הקימות בגדול הלקוחות מאוד רוצים בילד אין כפול ולא תנור רגיל וכמו"כ שני תנורי בילד אין בכזה מטבח לוקח יותר מידי מקום לכן הצעתי את הרעיון של קפיצה בשיש [מלבד עוד כמה רעיונות שפסלתי] רק מעניין אותי אם יש למשהו תמונה איך זה מתקבל בפועל.
תודה.

• הוסף לסימניות
עשיתי קפיצות כאלה, אבל בלי הגבהת הכיריים. אין לי תמונה, אני מצרפת לך את ההדמיה.
הקפיצה מתקבלת יפה, השאלה היא לגבי הגובה של הכיריים.

קבצים מצורפים

• 12.jpg
    12.jpg
    KB 66.2 · צפיות: 246
  • 13.jpg
    13.jpg
    KB 132.4 · צפיות: 269
  • 15.jpg
    15.jpg
    KB 107.9 · צפיות: 246
  • הוסף לסימניות
עשיתי קפיצות כאלה, אבל בלי הגבהת הכיריים. אין לי תמונה, אני מצרפת לך את ההדמיה.
הקפיצה מתקבלת יפה, השאלה היא לגבי הגובה של הכיריים.
יפה מאד! תודה רבה.

• הוסף לסימניות
מצ"ב פריסות שירותים ומטבח עבור דירה שאני מתכננת ומעצבת כעת, הקו הכללי שבחרתי לדירה, ריצוף אפור בהיר עם גידים לבנים מבריק 1.00\1.00 ובשירותים אפור 30\30 וחיפוי קירות עד גבוה תקרה,כאשר יש משחק בקרמיקה חלקה לבנה ומעט גלית [מסומן בבריקים] וקרמיקה אפורה [מסומן בנקודות חלשות] אשמח לשמוע את חו"ד.
לדעתי אם בחרת בקרמיקה גלים- בג"כ זה יותר מתאים באריחים מלבניים ולא ריבועים (אני כמעט ולא רואה שמשתמשים כוד ב30/30)
לגלים יש כוון! הכוון הוא אופקי לכן יותר יתאים משחק של פסי רוחב -כי כך כל גל ממשיך את השני...
אני מצרפת לך תמונה להמחשה
צריךך להזהר מ-2 גווני אפור שיתאימו בגוון ולא שאחד יהיה יותר ע"ב לבן והשני צהוב
בגלל שהחדר קטן כדאי להשתמש לקיר בגוון בהיר או לבן
גלים.jpg

• הוסף לסימניות
לדעתי אם בחרת בקרמיקה גלים- בג"כ זה יותר מתאים באריחים מלבניים ולא ריבועים (אני כמעט ולא רואה שמשתמשים כוד ב30/30)
לגלים יש כוון! הכוון הוא אופקי לכן יותר יתאים משחק של פסי רוחב -כי כך כל גל ממשיך את השני...
אני מצרפת לך תמונה להמחשה
צריךך להזהר מ-2 גווני אפור שיתאימו בגוון ולא שאחד יהיה יותר ע"ב לבן והשני צהוב
בגלל שהחדר קטן כדאי להשתמש לקיר בגוון בהיר או לבןצפה בקובץ המצורף 345532
30/30 בריצוף, לא בחיפוי תעייני בפריסות הקרמיקה 30\90, יש תכנית מאוד ברורה, לא זוכרת אם בכלל ראינו בחנות גלי ריבועי עכ"פ זה לא בא בחשבון. בעיקר רציתי חו"ד על עצם המשחק ואם לשבור בלבן או שהכל לבן [מה שחשבתי כבר כך כיותר מתאים,יותר בשביל הלוקחות שיותר נטו לאפור] עכ"פ סגרנו על לבן ועל הפריסות איך שעשיתי [שבירה בלבן פחות ניכרת ולכן יפה לעשות שבירה גם באמבטיה וגם מעל ההאסלה]
בכל אופן תודה על הרצון.

• הוסף לסימניות
30\90, יש תכנית מאוד ברורה לא זוכרת אם בכלל ראינו בחנות גלי ריבועי עכ"פ זה לא בא בחשבון.
באמת התפלאתי ,
פעם היה דמוי פרקט ריבועי -וזה די לא משהו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה