פריסטים מוכנים בפרמייר??

• הוסף לסימניות
פריסטים מוכנים בפרמייר??

יש דבר כזה?
ז"א מעברים אפקטים וכו' מוכנים לשימוש?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
אפשר להכין לבד..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nomi123;1445586:
אפשר להכין לבד..
ברורר שאפשר להכין לבד..
אבל כמו בכל דבר טמפלטים תבניות וכו'
יעזור מאד אם יהיה מוכן

• הוסף לסימניות
מצורפת חבילה של cinemaFX, היא מכילה תיקוני ואפקטי צבע מקצועיים לפרימייר.
יש לחלץ את הקבצים מקובץ הראר.
מצורף קובץ טקסט שמסביר את ההתקנה
בהצלחה רבה

קבצים מצורפים

• Cinema-FX.zip
    KB 38.8 · צפיות: 217
  • הוסף לסימניות
יש לי חבילה דומה (ושונה) של עורך אחר, אם יהיה ביקוש אעלה גם אותה בעז"ה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;1445684:

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;1445684:
יש ביקוש....

תודה :)

• הוסף לסימניות
אני מצרפת את החבילה השניה, היא דומה לחבילה הקודמת, אבל, עם תוספות שונות.
אגב, אם יש לכם פריסטים שיצרתם בעצמכם תוכלו לשמור את זה כקובץ, ולהעלות לכאן לתועלת כולם.

קבצים מצורפים

• Jarles Presets 1.0.zip
    KB 226.2 · צפיות: 155
  • הוסף לסימניות
ולמי שעובדת בפרימייר CC , מצורפת החבילה הזו. היא בעצם שדרוג של החבילה הקודמת, אבל, החבילה הזו תפתח רק בפרימייר CC

קבצים מצורפים

• Jarles Presets 2.0.zip
    KB 271.7 · צפיות: 155
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;1445872:
ולמי שעובדת בפרימייר CC , מצורפת החבילה הזו. היא בעצם שדרוג של החבילה הקודמת, אבל, החבילה הזו תפתח רק בפרימייר CC

איך אני מכניס לפרימייר, לא כ"כ הבנתי...:)

• הוסף לסימניות
תחילה חלצו את הקובץ, לאחר מכן פתחו את תוכנת פרימייר, בחלון האפקטים יש משולש קטן בצד, בתפריט שנפתח יש אפשרות import presets, נתבו לתיקיה שחלצתם אליה את הפריסטים, בחרו בקובץ הפריסטים ואשרו. הפריסטים יכנסו לפרימייר, ותוכלו לראות אותם בתיקית הפריסטים שבחלון האפקטים.

• הוסף לסימניות
מניסיון עובד מצויין גם בפרמייר CS6

נכתב ע"י BRO;1445872:
ככ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה