התייעצות פריסייל בית שמש הישנה (תמא 38)

• הוסף לסימניות
הוצעה לי דירה בפריסייל 15-85 בבית שמש הישנה
מדובר על פרויקט תמא 38 בשלבי בניה התחלתיים- אחרי היתרים
דירת 3 חדרים 83 מר כולל מרפסת+ חניה. קומה 5
1860000 ש"ח
+עלויות נלוות כ-70000 ש"ח
יש ערבות בנקאית.

ממליצים לי על הלוואת קבלן כדי לפטור סכום גדול מהצמדה למדד.

אשמח לחכמת ההמונים והמקצוענים
אציין כי לא מדובר על דירה להשקעה אלא משפרי דיור.

• הוסף לסימניות
ובכן-
אני קצת מצוי שם בעניינים (בדגש על קצת),
תוכלו לפרט באיזה פרוייקט מדובר?
כי אני מכיר פרוייקט תמ''א אחד בלבד שעשוי להיות מתאים למגורי חרדים אבל הוא כבר בסיום שלד (הרצל 34-38)
אתם בטוחים שמדובר בתמ''א ולא בפינוי בינוי?
אם כן אתם בטוחים שלא מדובר במגדל בן 19 קומות?
ובנוגע למחיר - באמת אין כאלו מחירים היום ברמב''ש במכירה מקבלן, כי בסוף זו העיר הוותיקה, אבל זה לא מחיר זול - זה המחיר. אגב, דירות לא מושלמות יד2 ברמה ד' ניתן למצוא בפחות מ1,900,000!
לגבי הלוואת הקבלן - זה הבלוף של הדור - זה אמנם פוטר אתכם ממדד תשומות הבניה אבל מצמיד אתכם למדד המחירים לצרכן... שבמיוחד השנה עלול להיות יותר גרוע...

• הוסף לסימניות
@דג תמנון קודם כל תודה רבה!

תוכלו לפרט באיזה פרוייקט מדובר?
ברח' המשלט- פרויקט של יהודה רחמים. הוא למיטב ידיעתי לא יצא לשיווק בחוץ
אתם בטוחים שמדובר בתמ''א ולא בפינוי בינוי?
כן
אם כן אתם בטוחים שלא מדובר במגדל בן 19 קומות?
לא מדובר במגדל

לגבי המחיר- על פניו ביד 2 המחירים על דירות בנויות באזור יקרים יותר - לפי גודל הדירה (שהיא יחסית בשטח יפה לדירת 3 חדרים, לא?)
ואשמח שתפרט על הדירות ברמה ד'.

ולגבי ההלוואת קבלן- קראתי על זה הרבה, אבל צריכה לדעת בסופו של דבר מה יצא לי יותר זול. עם מי אפשר להתייעץ?

• הוסף לסימניות
לגבי הלוואת הקבלן - זה הבלוף של הדור - זה אמנם פוטר אתכם ממדד תשומות הבניה אבל מצמיד אתכם למדד המחירים לצרכן... שבמיוחד השנה עלול להיות יותר גרוע...
עקרונית אתה צודק, אבל בהנחה שזה יזם קטן ולא איזה חברה גדולה-אפשר להתמקח על זה ולדרוש שישלם לבנק ריבית לא צמודה וכך לא יהיה ללקוח הצמדה על קרן ההלוואה.
זה דבר שנתון למו"מ וחשוב באמת לדעת את העניין הזה.

• הוסף לסימניות
זה באמת פרוייקט חדש, לא שמעתי עליו, יחסית לסטנדרט הבניה של היום המטראז' לא משהו מיוחד - ודאי אם הוא כולל מרפסת וחניה!
לגבי המחיר - יד 2 לא מדד טוב מספיק
לגבי רמה ד' - דירות 3 חדרים עם היזק ראיה או אפילו עם חסרונות פחותים מזה עם מוכר לחוץ - אפשר למצוא, אם תהיה לי סבלנות, אעלה קישור או שניים בהמשך.

• הוסף לסימניות
עקרונית אתה צודק, אבל בהנחה שזה יזם קטן ולא איזה חברה גדולה-אפשר להתמקח על זה ולדרוש שישלם לבנק ריבית לא צמודה וכך לא יהיה ללקוח הצמדה על קרן ההלוואה.
זה דבר שנתון למו"מ וחשוב באמת לדעת את העניין הזה.
יהודה רחמים הוא ממש ממש לא יזם קטן

מי שרוצה מידע/עזרה על הפרויקט הנל יכול לפנות בשמחה
(לא עובדים איתם אבל מכירים את הפרויקט מקרוב ומה הולך שם)

• הוסף לסימניות
ודאי אם הוא כולל מרפסת וחניה
כולל מרפסת. פלוס חניה (לא כלול במטראז)
לגבי המחיר - יד 2 לא מדד טוב מספיק
גם באתר של רשות המיסים זה המחירים
מי שרוצה מידע/עזרה על הפרויקט הנל יכול לפנות בשמחה
אני ממש אשמח

• הוסף לסימניות
1860000 ש"ח
יש ערבות בנקאית.

ממליצים לי על הלוואת קבלן כדי לפטור סכום גדול מהצמדה למדד.

מכירה את הפרויקט, יש לנו שם דירה,
אם מעניין אותך, יש לנו להציע שם דירה אחרת יותר משתלמת.
אפשר ליצור איתי קשר בפרטי.

• הוסף לסימניות
להבנתי הפרויקט ברחוב המשלט הוא החלק השני של הפרויקט ברחוב הרצל, זה בין הרצל למשלט.

יש כבר קהילה חרדית באזור והפרויקט הזה יזרז משמעותית את ההתחרדות

• הוסף לסימניות
איך אפשר לרכוש שם דירות?
פרטים?
הייתי ממליץ לכם להגיע לרחוב הרצל, להיכנס לבית כנסת איילת השחר ליד הפרויקט ולשאול שם אברכים.
זה יעזור לכם גם להכיר קצת את הסביבה

• הוסף לסימניות
הייתי ממליץ לכם להגיע לרחוב הרצל, להיכנס לבית כנסת איילת השחר ליד הפרויקט ולשאול שם אברכים.
זה יעזור לכם גם להכיר קצת את הסביבה
מומלץ יותר לעלות לחניכי הישיבות בהמשלט, איילת השחר מטעה.

• הוסף לסימניות
מומלץ יותר לעלות לחניכי הישיבות בהמשלט, איילת השחר מטעה.
מטעה באיזה הקשר?
יש שם כולל רציני כל היום ואברכים ממש לעניין, גם אווירה טובה וכו'

איפה זה חניכי הישיבות?

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהו שיודע כיצד אפשר לקנות שם בלי להגיע לשם?
זה יעזור!

• הוסף לסימניות
את השאלה אם לקנות עכשיו ולמכור את הישנה עוד 3 שנים אם המחירים יעלו, זו שאלה לנביאים.
1860000 ש"ח
יש ערבות בנקאית.
המחיר הסופי הוא-1.930 לדירה באזור לא מספיק חרדי, בקומה 5.
במחיר הזה ופחות אפילו יש ברמה ג ו-ד. דירות חדשות(בין חצי שנה ל5 שנים) 15 מטר יותר (אם כוללים את המרפסת)
ביד 2.
אם משפרי דיור הכוונה שיש כמה ילדים בגילאים גדולים. יש שם בעיה קשה עם מוסדות, בנוסף הדירה לא ענקית, כך שתצטרכו למכור שוב בעוד כמה שנים.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה