דרוש מידע פריסת מס שבח

• הוסף לסימניות
מי יודע מכרתי דירה ושילמתי מס שבח ואני יודע שאני זכאי לעשות פריסה לארבע שנים על המס מי יודע איך ניתן לעשות זאת והאם זה קל או פשוט [העו"ד אמר שעבר הזמן ועכשיו הוא דורש סכם חדש]

• הוסף לסימניות
מי יודע מכרתי דירה ושילמתי מס שבח ואני יודע שאני זכאי לעשות פריסה לארבע שנים על המס מי יודע איך ניתן לעשות זאת והאם זה קל או פשוט [העו"ד אמר שעבר הזמן ועכשיו הוא דורש סכם חדש]
צריך להגיש דוחות למס הכנסה 3 שנים אחורה + דוח לשנת המכירה (בהנחה שלא הגישו כי אין סיבה אחרת להגשה)
דוח עולה בד"כ בין 1,000 -1,500 ש"ח

בנוסף - צריך לבצע את הפריסה נכון ובצורה מיטיבה.
לעיתים רו"ח מקצועי ימצא עוד אפשרויות להפחתת המס - חלוקה בין בני זוג ועוד
על הפריסה יש טווח של מחירים - החל מ כמה אלפים ועד 10-12% מגובה ההחזר.

• הוסף לסימניות
לעיתים רו"ח מקצועי ימצא עוד אפשרויות להפחתת המס - חלוקה בין בני זוג ועוד
ממליצה להיעזר ברו"ח מומחה.
זה עדיף על פני עו"ד, ובד"כ שווה כל שקל (אם מדובר במומחה בתחום, כמובן)

• הוסף לסימניות
המס שבל לא גבוה כך שאין לי הרבה סיבה להשקיע.
אני מחפש את הדרך הזולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה