כללי פריסת עמוד לשני טורים

• הוסף לסימניות
איך ניתן לפרוס עמוד לשני טורים, לא לעמוד אחד בלבד, אלא למספר עמודים, ושהפריסה תתבצע באופן שכשנגמר הטור במד ימין, הוא לא ממשיך לצד שמאל, אלא לעמוד הבא, ואז בעמוד שמאל אני מתחילה משהוא נוסף.

מדובר בעיצוב מחזור שאני רוצה שבצד ימין בברכת "יוצר אור" יהיה המאיר לארץ וכו', ובצד שמאל "הכל יודך" כשחל שבת ביו"ט. וזה מתפרס לאורך מספר עמודים

• הוסף לסימניות
שתי תיבות המשורשרות כל אחת לתיבה המתאימה בעמוד הבא.

• הוסף לסימניות
בוורד הרגיל, אני מכיר רק את האופציה של תיבות טקסט, עושים תיבות טקסט בכמות הרצויה. (אני לא חושב שתיבת טקסט יכולה לעבור על כמה עמודים).
מאידך, ניתן לעשות, שבהגדרת העמוד יהיה לו חצי רוחב (במקטע הזה) מהעמוד השלם, ובPDF תוכלו לצרף את שני החצאים לעמוד אחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיוק רב;2231234:
בוורד הרגיל, אני מכיר רק את האופציה של תיבות טקסט, עושים תיבות טקסט בכמות הרצויה. (אני לא חושב שתיבת טקסט יכולה לעבור על כמה עמודים).
מאידך, ניתן לעשות, שבהגדרת העמוד יהיה לו חצי רוחב (במקטע הזה) מהעמוד השלם, ובPDF תוכלו לצרף את שני החצאים לעמוד אחד.

באיזה תוכנה כן?

• הוסף לסימניות
תוכנות עימוד למירב.
אני מכיר רק את "תג", ושם זה אפשרי בקלות.
זה עם הערות שולים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י להודות להלל;2231240:
באיזה תוכנה כן?
אינדיזיין.

אם זה בוורד, תנסי בפורום המתאים,
כאן ידעו לענות לך על תוכנות גרפיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י להודות להלל;2231327:

אז לא יהיה לך שום בעיה לעבוד עם וורד, ולעשות את זה או בטבלה או בתיבות טקסט

בטבלה זה יותר פשוט
כי טבלה כן עובר מעמוד לעמוד

אז ככה
טבלת שתי עמודות עם שורה אחת.
בעמודה הימנית מכניסים את כל הטקסט ששייך לעמוד הימני, ובעמודה השמאלית את של השמאל.

צריכים לעבוד קצת קשה, ובטבלה גם אי אפשר להכניס את כל העיצובים, אבל זה אפשרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה