פריסת קרמיקה באמבטיה - התייעצות דחופה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
מדובר בדירת קבלן שהקרמיקה שנתנה היא שילוב בין לבן חלק מבריק לבין לבן עם קוביות נוצצות.
בשירותים החלטתי שאני רוצה את הקיר מול הפתח כולו נוצץ, ושתי הקירות האחרים לבן חלק מבריק ובשורה העליונה מתוך 5 נוצץ כמו הקיר שמול הפתח.
באמבטיה אני מסתבכת, מצד אחד אני רוצה שעל הקיר של האמבטיה עצמה יהיה לבן קוביות מבחינת פרקטיקה של כתמי מים וכדומה. אבל אז לא יראו את הקיר כל כך משום שיש וילון וכדומה.
מה תוכלו לייעץ לי איך לעצב את האמבטיה עם שני האריחים הנ''ל.
מצורפת דוגמה ראשונית לפריסה, חוות דעתכם הארותיכם ורעיונות חדשים יתקבלו בברכה.
גודל האמבטיה הוא 2 על 2.5 מטר, גודל האריחים 25 על 50 ס''מ, מחפים עד גובה 2 מטר מה שאומר שיהיו 8 שורות בגובה.

תודה רבה.

קבצים מצורפים

• דוגמת פריסה אמבטיה.pdf
    KB 733.9 · צפיות: 71
  • הוסף לסימניות
אם את רוצה מראה נקי- בשירותי האורחים ניתן לוותר על הפס המדוגם בראש הקרמיקות הלבנות, מספיק הקיר שמול הכניסה.
באמבטיה- ג"כ הייתי נמנעת מלשלב את הדיגום בכ"כ הרבה מקומות, תבחרי קיר אחד / שניים (הכי מתאים הקיר של הכיור, מול הכניסה) ואותו תחפי בריסועים, השאר לבן.
או לחילופין- לכי על 2-3 שורות של המדוגם במיקום שהראית בחלק מהפריסות ואז את יכולה לשלב אותו גם על דופן האמבטיה,
אבל אני ממש לא רואה צורך להעמיס גם בקירות שלמים וגם בפסים, תבחרי את אחד הכיוונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;2353965:
אם את רוצה מראה נקי- בשירותי האורחים ניתן לוותר על הפס המדוגם בראש הקרמיקות הלבנות, מספיק הקיר שמול הכניסה.
באמבטיה- ג"כ הייתי נמנעת מלשלב את הדיגום בכ"כ הרבה מקומות, תבחרי קיר אחד / שניים (הכי מתאים הקיר של הכיור, מול הכניסה) ואותו תחפי בריסועים, השאר לבן.
או לחילופין- לכי על 2-3 שורות של המדוגם במיקום שהראית בחלק מהפריסות ואז את יכולה לשלב אותו גם על דופן האמבטיה,
אבל אני ממש לא רואה צורך להעמיס גם בקירות שלמים וגם בפסים, תבחרי את אחד הכיוונים

ראשית, אני מודה לך מאוד.
שנית, הקיר של הכיור מול הכניסה הבעיה שלי איתו שהוא לא קיר שלם. יש בו חלון ודלת, לא מפריע?
באמבטיה עצמה פרקטי שיהיה לבן מבריק?
כתבת תבחרי קיר אחד שניים - אילו קירות היית בוחרת אם אני הולכת על שניים?
אין לי מילים....

• הוסף לסימניות
אני אישית הייתי שמה על דופן האמבטיה וזהו.
קיר הכיור יש בו חלון, וגם מן הסתם תהיה מראה מעל הכיור, אז כמעט ולא יראו כלום.
אני לא אוהבת עמוס, ופסים היקפיים כבר פחות 'הולך' כיום.
מצרפת תמונה של משהו דומה, במציאות נראה עוד הרבה יותר טוב.

ומצטרפת לרותי שבשירותי אורחים תוותרי על הדקור ההיקפי - מספיק הקיר שמול הכניסה.

קבצים מצורפים

• P1100642.jpg
    3.2 MB · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודוס;2354046:
אני אישית הייתי שמה על דופן האמבטיה וזהו.
קיר הכיור יש בו חלון, וגם מן הסתם תהיה מראה מעל הכיור, אז כמעט ולא יראו כלום.
אני לא אוהבת עמוס, ופסים היקפיים כבר פחות 'הולך' כיום.
מצרפת תמונה של משהו דומה, במציאות נראה עוד הרבה יותר טוב.

אצלי רואים רק דופן אחת של האמבטיה ...

• הוסף לסימניות
אתמול הייתי באחת הדירות והם חיפו על כל קירות האמבטיה את הלבן עם הריבועים, מה אתן אומרות?

להזכירכן - גודל האמבטיה הוא 2 על 2.5 מטר, גודל האריחים 25 על 50 ס''מ, מחפים עד גובה 2 מטר מה שאומר שיהיו 8 שורות בגובה.

לנו יש לבן מבריק ולבן קוביות (מין נוצץ כזה)

אילו רעיונות יש עוד? פליז....

• הוסף לסימניות
בסופו של דבר זה עניין של טעם.
בעיני לעשות את כל הקיר באריח מנצנץ זה מכביד ויותר מידי, אבל זו אני, אוהבת קו נקי יחסית.

אם ראיתם ואהבתם - לכו על זה.
(רק שימו לב שהכמויות שהזמנתם תואמות לכמות שתצטרכו)

בגדול האפשרויות הקלאסיות הן - קיר אחד שלם \ פס היקפי (בגובה שורה או 2) \ דופן האמבטיה \ גב האסלה.

במקרה שלכם יתכן והייתי חושבת פשוט לפזר אותם פה ושם בלי סדר מסוים, אבל בשביל זה צריך להכין פריסות ממש מדויקות, ומומלץ אפילו להיות בשטח בזמן היישום.

משהו ברעיון של התמונה הזו

קבצים מצורפים

• 1280_0_a09463bc-a38f-44ec-8edd-ecc5b0104efb.PNG
    KB 493.6 · צפיות: 37

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה