פריסת ריצוף

• הוסף לסימניות
אולי יש למישהו דוגמא של פריסת ריצוף לדירה - שהחללים הציבוריים מרוצפים 120/60 והחדרים פרקט 15/60 ויכול להעלות לי
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
15/60 לרוחב יש לי.
אם מספק אותך,
תביאי לי כתובת מייל

• הוסף לסימניות
מצ"ב תכנית ריצוף לגודל ריצוף 50/100
צפה בקובץ המצורף 328060
המתומן בכניסה כרגע ללא משמעות, נראה בהמשך האם נייצר שם איזשהו פסיפס או שנוותר עליו לחלוטין...

• הוסף לסימניות
שאלה- האם האדריכל אמור לתת לי פריסת ריצוף כחלק מעבודתו או שזו תוספת ? וכמה מקובל לשלם ע"כ ?
או שאולי אני יכולה להכין בעצמי תוכנית כזו ואם כן אז איך ?
תודה וסליחה על הדחיפה ...

• הוסף לסימניות
תלוי מאד בהסכם עליו דובר מראש,
יש שמכלילים תכניות ריצוף כחלק מהחבילה הבסיסית ויש שלא ובמידה ושי צורך- לוקחים תשלום נוסף,
מחיר תכנית כזו משתנה כמובן מאדריכל לאדריכל ומפרויקט לפרויקט אך עומד על מאות שקלים בודדות, לא אמור לטפס גבוה מידי

• הוסף לסימניות
תודה לעונים
רציתי לראות את השילוב בין שני הריצופים וגם לדעת מה מקובל בריצוף הגדול של 120/60 האם מקובל ברצף כמו ריצוף ריבועי, או עם הזחות כמו בפרקט
אשמח אם תוכלו לעזור גם בלי דוגמא
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ממד;2348633:
תודה לעונים
רציתי לראות את השילוב בין שני הריצופים וגם לדעת מה מקובל בריצוף הגדול של 120/60 האם מקובל ברצף כמו ריצוף ריבועי, או עם הזחות כמו בפרקט
אשמח אם תוכלו לעזור גם בלי דוגמא
תודה

מקובל ריצוף ריבועי, אם זו אבן טבעית, כגון טרברטין יכול להתקבל גם הזחות, מצרפת תכנית.

קבצים מצורפים

• צילום ריצוף.png
    KB 21 · צפיות: 65

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה