כללי פריפיק freepik

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת האם הוא אתר חינמי לגמרי בלי שום הגבלות
בתודה

• הוסף לסימניות
לא לגמרי, יש דברים שם בתשלום, אבל המונהמון חינמיייי

• הוסף לסימניות
לא התכוונתי לפרימיום התכוונתי למה שהם נותנים חינם
האם צריך לשים את הקרדיט שלהם?

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה זה חינמי בעד פרסום (ז"א צריך לשים את כתובת האתר במודעה, ככה מישהי הסבירה לי)
ויש לי עוד שאלה בנושא, לדג' בקישור הזה- https://www.freepik.com/free-vector/circular-confetti-background_1255789.htm
איך אני מורידה את זה שזה יופיע בלי רקע? כשאני פותחת את הקובץ בפוטושופ זה מופיע שכבה אחת עם ריבועים כאלו ברקע...- חלק מ'התמונה' עצמה. יכול להיות שאני לא מורידה טוב?

• הוסף לסימניות
לא נראה לי
ז"א עד היום לא עשיתי את זה.
ממש לא חושבת שצריך. מאיזו סיבה בדיוק?

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה זה חינמי בעד פרסום (ז"א צריך לשים את כתובת האתר במודעה, ככה מישהי הסבירה לי)
ויש לי עוד שאלה בנושא, לדג' בקישור הזה- https://www.freepik.com/free-vector/circular-confetti-background_1255789.htm
איך אני מורידה את זה שזה יופיע בלי רקע? כשאני פותחת את הקובץ בפוטושופ זה מופיע שכבה אחת עם ריבועים כאלו ברקע...- חלק מ'התמונה' עצמה. יכול להיות שאני לא מורידה טוב?
כי לא פותחים את זה בפוטושופ. זה קובץ אילוסטריטור
תפתחי באילוס ותורידי את הרקע!

• הוסף לסימניות
למישהו יש ניסיון עם מנוי פרימיום בפריפיק?
לא מצאתי את תנאי הרישיון שלהם באתר
המנוי מקנה רישיון לשימוש ללא מתן קרדיט או רק פותח תמונות נוספות?

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי השימוש מותנה במתן קרדיט

• הוסף לסימניות
מה שאני יודעת - את הקרדית רק בשימוש לווב - יש ריבוע לבן בו יש את הקוד של כל תמונה - אותו את צריכה להציג כשאת מעלה תמונה לאתר

פרי פיק.PNG

• הוסף לסימניות
נכון.
היה לי מנוי שם
התמונות גם מיועדות לשימוש מסחרי
(יש הגבלות - כמו לא למכור את התמונה עצמה וכד')

• הוסף לסימניות
כשאני משתמשת בחלק מוקטור של פריפיק בחלק ממודעה שעיצבתי -
איך הייתם נותנים את הקרדיט?

• הוסף לסימניות
כשאני משתמשת בחלק מוקטור של פריפיק בחלק ממודעה שעיצבתי -
איך הייתם נותנים את הקרדיט?
בגדול זה מה שאני עשיתי, לא יודעת עד כמה זה מאוית נכון.. השתמשתי במגילות וקטוריות שלהם וציינתי בקרדיט ספציפית לגביהם (כמובן שזה רק הקטע של הקרדיט מהמודעה )
קרדיט-01.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה