פריצה לג'ימייל - למי מדווחים ואיפה מפרסמים שיש פה גניבה?

• הוסף לסימניות
לשכן שלי פרצו לג'ימייל, והשתמשו בשמו ולשחו אימייל לכל העולם לספר שהוא יושב בכלא בספרד ושישלחו לו כסף לעזור לו להשתחרר.
כמובן ששכני יושב דלת לידי וזה ממש לא בספרד.
למי מדווחים בג'ימייל?
יש אתר כזה של אימיילים שקריים, מישהו יודע איזה אתר זה ואיך מדווחים?
מה עוד מומלץ לעשות?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
לקרובת משפחה שלי קרה אותו מקרה בדיוק במייל של Yahoo.
כל רשימת התפוצה שלה קיבלה מייל שהיא נשדדה בטיול בספרד וצריכה עזרה כספית...

• הוסף לסימניות
ומה היא עשתה?

• הוסף לסימניות
מה הבעיה? שישלח לכל החברי שלו הודעה שזה היה שקר וישנה סיסמא בג'מייל..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;804921:
ומה היא עשתה?

נכתב ע"י sarit_f;804945:
מה הבעיה? שישלח לכל החברי שלו הודעה שזה היה שקר וישנה סיסמא בג'מייל..

זה אכן מה שהיא עשתה.
רק שאח"כ שמנו לב לדבר מעניין, בכתובת המקורית שלה מופיעה האות o, וההודעה שנשלחה בשמה, היא מכתובת זהה, רק שבמקום ה-o הופיע מספר 0.
ויותר מוזר, שכאשר היא שלחה לי מייל מהכתובת שלה, והשבתי לה, המייל נשלח לכתובת של "הפורץ". ולא היה לה דרך לשנות את זה בהגדרות..

קבצים מצורפים

• צילום מסך.jpg
    KB 31.7 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;804968:
זה אכן מה שהיא עשתה.
רק שאח"כ שמנו לב לדבר מעניין, בכתובת המקורית שלה מופיעה האות o, וההודעה שנשלחה בשמה, היא מכתובת זהה, רק שבמקום ה-o הופיע מספר 0.
ויותר מוזר, שכאשר היא שלחה לי מייל מהכתובת שלה, והשבתי לה, המייל נשלח לכתובת של "הפורץ". ולא היה לה דרך לשנות את זה בהגדרות..

נראה לי שזה לא פריצה אלא זיוף.

• הוסף לסימניות
הבעיה היא, שהאימייל הזה על ספרד נשלח לכל העולם ולא רק לרשימת התפוצה שלו. היתה בעיה שההאקר מחק את רשימת התפוצה ובמילא הוא לא יכל להגיב אבל הצליח להחזיר בסוף את הרשימה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה