עזרה פריצה למייל

• הוסף לסימניות
הבוקר אני מגלה שפרצו לי למייל
יש לי 2 מיילים על אותו שם עם עקוב אחרי
משהו פרץ לי למייל הישן
ואני לא מצליחה להכנס אליו בשום אופן.
ופרץ גם לאמזון שלי בשם שלי.
והזמין הזמנה בשווי של 700$
מיד ביטלתי את ההזמנה.
אבל מה עושים עכשיו....
אני לא מצליחה להכנס למייל - הוחלפה סיסמא
ובאמזון הוא יושב עלי גם

מה עושים???

• הוסף לסימניות
הבוקר אני מגלה שפרצו לי למייל
יש לי 2 מיילים על אותו שם עם עקוב אחרי
משהו פרץ לי למייל הישן
ואני לא מצליחה להכנס אליו בשום אופן.
ופרץ גם לאמזון שלי בשם שלי.
והזמין הזמנה בשווי של 700$
מיד ביטלתי את ההזמנה.
אבל מה עושים עכשיו....
אני לא מצליחה להכנס למייל - הוחלפה סיסמא
ובאמזון הוא יושב עלי גם

מה עושים???
נשלחה לך הודעת ספאם ולחצת על איזשהו קישור?

• הוסף לסימניות
יש שם הסבר מאוד מפורט
השאלה מה עושים אם ההאקר הצליח לשנות גם את כתובת המייל ואת כל אמצעי הזיהוי בהגדרות המערכת
האם יש במצבים כאלו עם מי לדבר
מקווה שלא שינו לך את ההגדרות הנ"ל
תכנס מהר להציל

• הוסף לסימניות
סליחה
התכוונתי שהוא נכנס לשנות את הכתובת אימייל לשליחת סיסמא וקישור להגדרה מחדש ולשחזור ולהגדרות בטיחות
הם מבקשים מפעם לפעם כתובת מייל נוסף עבור הגדרות בטיחות כנ"ל
אבל עכשיו בעצם נופל לי האסימון שאולי הוא שינה לו את שם הכתובת מייל ואז יכול להיות שלא יוכל בכלל להגיע ל"שכחתי סיסמא"

בכל מצב נראה לי שאם המייל רשום על שמו והכנסת תעודת זהות תקינה תוכל להציל השאלה איך

• הוסף לסימניות
יש שם הסבר מאוד מפורט
השאלה מה עושים אם ההאקר הצליח לשנות גם את כתובת המייל ואת כל אמצעי הזיהוי בהגדרות המערכת
האם יש במצבים כאלו עם מי לדבר
מקווה שלא שינו לך את ההגדרות הנ"ל
תכנס מהר להציל

ביצעתם כל מה שהצענו ועדיין לא הסתדרתם? מוזמנים לפנות אלינו ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה