פריצת דיסק, יש תקווה??

• הוסף לסימניות
טוב לשמוע, כי כרגע אותי זה ממש משבית): והזריקה לא יכולה להיות מסוכנת?
יש בה אחוזי סיכון כנראה נורא נמוכים.
יש לך רק פריצת דיסק? האם היית אצל אורטופד גדול?

• הוסף לסימניות
הייתי אצל כמה "קטנים" שטענו שזה יעבור, וזה לא בכיוון אפילו... אם אלך ישר למרפאת כאב מקווה שזה יהיה בסדר?... אגב, איך הסתדרת עם כל התורים? כל דבר זה לחכות כמה חודשים טובים. סיוט ממש:cry:
יש בה אחוזי סיכון כנראה נורא נמוכים.
יש לך רק פריצת דיסק? האם היית אצל אורטופד גדול?

• הוסף לסימניות
הייתי אצל כמה "קטנים" שטענו שזה יעבור, וזה לא בכיוון אפילו... אם אלך ישר למרפאת כאב מקווה שזה יהיה בסדר?... אגב, איך הסתדרת עם כל התורים? כל דבר זה לחכות כמה חודשים טובים. סיוט ממש:cry:
תנסי לנדנד להם תתקשרי כל יום יומיים אם התפנה תור בד"כ זה עובד

• הוסף לסימניות
יודעת מקרוב על אחת שהשתמשה עם משקה של אלוורה שמיוחד לפריצות דיסק וכזה והעמיד אותה ממש רוצה שאני יבדוק לך על לדבר איתה?

• הוסף לסימניות
ממליץ מאוד על יואב רוזנטל מירושלים, אחרי טיפול אחד הכאב עבר לי, פשוט נס.

• הוסף לסימניות
גם אני שמעתי על גב' ברודי.
היום אני מכירה אוסטאופטית אווה מיכלזון חיון במודיעין שיודעת לטפל בפריצת דיסק
אני עצמי סבלתי מכאבים ונימול באצבעות הרגליים בגלל פריצת דיסק. שחיה הליכות והרבה פיזיוטרפיה ותפילות עזרו לי
והיום 25 שנה אחרי אין לי כמעט זיכרון מכך

• הוסף לסימניות
בס"ד

אבא שלי סבל מפריצת דיסק כירופרקט לא עזר לה
דוד שלי שלח אותה לאוסתפת וב"ה אחרי 3 טיפולים שכח מזה

אני אישי גם הולך מדי פעם אליו ועוזר לי
הוא מקבל גם דרך מאוחדת וגם פרטי בירושלים
לפעמים הוא יכול גם להגיע לבית הלוקח

מיכאל 0546380637

רפואה שלימה

חבר שלי שסבך מפריצות דיסק קיבל הישועה אחרי טיפול רגשי

• הוסף לסימניות
בס"ד

אבא שלי סבל מפריצת דיסק כירופרקט לא עזר לה
דוד שלי שלח אותה לאוסתפת וב"ה אחרי 3 טיפולים שכח מזה

אני אישי גם הולך מדי פעם אליו ועוזר לי
הוא מקבל גם דרך מאוחדת וגם פרטי בירושלים
לפעמים הוא יכול גם להגיע לבית הלוקח

מיכאל 0546380637

רפואה שלימה

חבר שלי שסבך מפריצות דיסק קיבל הישועה אחרי טיפול רגשי
אפשר לשאול איפה הוא עשה את הטיפול הרגשי?

• הוסף לסימניות
אני סובלת מפריצת דיסק כבר שנים - ממליצה מאד על אדם בשם בנצי גרשוני מרחוב בן זכאי בבני ברק.
035783153
עזר לי אישית מאד!!!
אם אפשר לשאול, האם עמדת לפני ניתוח וכן באיזה איזור הפריצת דיסק, בצוואר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה