יש לך שם טלפון?לחמותי שתחי' הועילו עיסויים אצל מומחית.
מכירה עוד מישהי שעזר לה - צעירה יותר.
לוקח אתכל זה ועוד תרוופה נראה לי כמו ארקוסיהקטאפלם
ברקסין
אבל צריך לקחת לפני זה אומפרדקס
מי הוא?רופא? מעסה? עסקן?לפנות לגירשוני מב"ב
מאד מומלץ מנסיון!
יעזור לך אם זה בצפת?יש לך שם טלפון?
תודהיעזור לך אם זה בצפת?
אוכל לברר.
אני מחפשת להקלה מיידית כי עכשיו זה בלתי נסבלאם טיפול תרופתי לא משפיע צריך ללכת למרפאת כאב
הבעיה זה התורים במרפאות הטובות של חודשים ארוכים
גם פיזותרפייה מאוד עוזר
שתהי' רפואה שלמה!תודה
לא אני צריכה בירושלים
כירופרקטיקה אני לא מכיראני מחפשת להקלה מיידית כי עכשיו זה בלתי נסבל
מה עם כריאופקטור?
ניסינו דיקור סיני אצל מומחה בתחוםכירופרקטיקה אני לא מכיר
דיקור סיני מביא הקלה מידית
אפשר גם דרך הקופה
אם כך רק מרפאת כאבניסינו דיקור סיני אצל מומחה בתחום
רק הרע את המצב
לוקח ארקוקסיה עם עוד 2 משככים ואומפרדקס ולא מספיק עוזר רק לכמה שעותלי אישית עזר ארקוקסיה, הוא גם משכך כאב וגם מוריד בצקת מהדיסק שיוצר לחץ עצבי.
במקרים קשים יש זריקות לעמוד השדרה,
מזריקים בחדר ניתוח.
ב"ה לא הגעתי לזה.
כיום, כשאני מתחילה להרגיש כאב של התפרצות אני מיד לוקחת ארקוקסיה.
חשוב מאוד- לפני נטילת ארקוקסיה חייבית לקחת לנטון/אומפרדקס וכו'
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים