פריצת מכשיר יאנג כשר

• הוסף לסימניות
שלום אני זקוק בשביל חבר למישהו שיכול לפרוץ מכשיר יאנג כשר (עם כרטיס זיכרון בצד)
תמורת תשלום, בבני ברק.
אפשר בפרטי.
(אני עצמי לא מוכן לעשות את זה מסיבות אידאולגיות וד"ל)

• הוסף לסימניות
שלום אני זקוק בשביל חבר למישהו שיכול לפרוץ מכשיר יאנג כשר (עם כרטיס זיכרון בצד)
תמורת תשלום, בבני ברק.
אפשר בפרטי.
(אני עצמי לא מוכן לעשות את זה מסיבות אידאולגיות וד"ל)
הגרסה החדשה ?
זה מתחבר למחשב ?

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי על מקום בבני ברק, אבל בדוידקה בירושלים ישנן חנויות ומעבדות רבות המתמחות בכגון דא. (סבא פון, ספיקר פון, וכו').

• הוסף לסימניות
יש כאן הוראות לפריצה (יש לקרוא בסבלנות, אין דרך לפרוץ לגמרי, אלא רק להכנסת מוסיקה, רינטגונים תמונות וכו')

• הוסף לסימניות
יש כאן הוראות לפריצה (יש לקרוא בסבלנות, אין דרך לפרוץ לגמרי, אלא רק להכנסת מוסיקה, רינטגונים תמונות וכו')
אין שם הוראות ברורות ליאנג כשר אורגינלי אם מישהו יכול לתת הוראות ברורות או על מעבדה שנותנת שירות לפריצה תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר גם?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אשמח גם
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‏
תודה

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע איך פורצים את סיסמת דפוס ביאנג
חשוב מאוד!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה