פריצת סיסמה של eset nod32

• פותח הנושא Big
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מותקנת לי חסימה של האינטרנט דרך אנטי וירוס eset nod32(מצו"ב צילום מסך) יש לי רשימה של אתרים בודדים שפתוחים באמצעות סיסמה, כמובן הסיסמה אצל מישהו אחר וההוא שכח אותה... ויש לי בעיות בהורדת קבצים וחוץ מזה אתרים שאני רוצה לסגור, מה עושים?
אני רוצה שהאנטי וירוס יהיה מותקן על המחשב אך לאפס את הסיסמה אפשר באיזשהי דרך? אם יש מישהו שיכול לעזור לי אשמח מאד,
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
זה לא נוד זה סקיורטי,
אתה לא יכול להסיר את האנטי וירוס ולהתקין מחדש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמים;1911352:
זה לא נוד זה סקיורטי,
אתה לא יכול להסיר את האנטי וירוס ולהתקין מחדש?

צריך סיסמה כדי להוריד...

• הוסף לסימניות
תסיר את האנטי וירוס ע"י ריבו.
תוכל להוריד במצב בטוח.

• הוסף לסימניות
כלי של eset להסרה במצב בטוח -

הוראות:
1. הפעל את הקובץ כשהמחשב על מצב בטוח.
2. לחץ 'y'.
3. לחץ '1'. [שזה מסמן את האנטי וירוס של היסט=eav ess]
4. לחץ 'y'.
5. חכה שיסיים לרוץ.
זהו, האנטי וירוס נמחק!

קבצים מצורפים

• ESETUninstaller.rar
    KB 230.9 · צפיות: 24

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה