פריצת סיסמת וינדוס -מחיר

• פותח הנושא selo
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כמה מקובל לקחת ע"ז? אני מהצד של הטכנאי לא הלוקח

• הוסף לסימניות
המחשב אצליך, או שאתה מגיע לבית הלקוח?

• הוסף לסימניות
אם הלקוח יושב לידך ורואה שזה לוקח 2 דקות.. אז לא נעים לקחת מחיר רגיל של טיפול 150-200 ש"ח
אבל אף פעם אל תיקח סכום מצחיק גם על עבודה של דקה כי זה פוגע במוניטין .
אני הייתי אומר שהמחיר הוא 180 אבל בגלל ש.. וש.. וש.. אז 90 זה בסדר? ובדרך כלל כולם מרוצים

• הוסף לסימניות
חשבתי שכבר הגעת לכלל החלטה...
פעם שלישית גלידה!!

• הוסף לסימניות
לא צריך להתבייש לקחת מחיר של 100-250 לזה גם עם זה חצי דקה ושליש
מקצועיות זה דבר ששוה כסף.
בדידי הווא עובדא כמו RECOVERY בבוט או סיסמה וזה שני דקות לפעמים וזה המחיר.

• הוסף לסימניות
לא צריך להתבייש לקחת מחיר של 100-250 לזה גם עם זה חצי דקה ושליש
מקצועיות זה דבר ששוה כסף.
בדידי הווא עובדא כמו RECOVERY בבוט או סיסמה וזה שני דקות לפעמים וזה המחיר.
אני גם חושב כך כי לפעמים זה הפוך אתה עובד קשה ולוקח פחות כסף כי א"א לקחת על דבר זה סכום גבוה למרות שזה לקח כמה שעות

• תודה
Reactions: aeb

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה