פרי ביכורים שלי - אייר בראש

• הוסף לסימניות
ציור באייר בראש על קנוואס.
כאן המקום להודות לניקית "ארט בראש" - תרצה ברנדווין, המורה המוכשרת לאייר בראש, על הסבלנות וההסברים הרהוטים. יש לך שיטה מדהימה, שהקנתה לי ידע וכלים מצויינים. בדיוק מה שחיפשתי בקורס אייר בראש למתקדמות.

מהיום ניתן להזמין ציורי אייר בראש.
ייחודי! שילוב של גרפיקה וציורי אייר בראש משולבים. מתאים לקישוטי קיר לביה"ס, מוסדות וכל מי שרוצה סגנון חדשני.

קבצים מצורפים

• ציור ראשון איירבראש.jpg
    KB 346 · צפיות: 60
  • הוסף לסימניות
אהבתי.
זה נראה כזה חלומי.
במיוחד אהבתי את הורדים.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מקסים ממש!

רק קצת מפריע לי בעין שהיד למשל מאוד חדה, ושמלה מטושטשת. בוורדים זה משום מה פחות מציק לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הפסקת אש;1734028:
מקסים ממש!

רק קצת מפריע לי בעין שהיד למשל מאוד חדה, ושמלה מטושטשת. בוורדים זה משום מה פחות מציק לי.

צודקת.
ההבדל נעוץ בין האיר בראש למכחול ;)
אני עדיין בשלבי גיבוש סגנון באייר בראש, נקח את ההערה לתשומת לב.

• הוסף לסימניות
מוכר לי הציור..

מקסים ומשרה אווירה. תפוח זהב עם ידי זהב, קדימה לעבודה!

היה לי העונג לפגוש תלמידה כ"כ מוכשרת, אמנית
מיוחדת ונעימה
ואיך לא- עם לב זהב!
שווה לעבוד עם כאלו אנשים.
-לתשומת לב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה