התייעצות פרי - סייל בעפולה

• הוסף לסימניות
דווקא למי שלא מחובר למרכז ואפילו מעדיף את הפריפריה (תתפלא יש לא מעט כאלה) זה יכול להיות ממש משתלם
גם לשלם פחות וגם לגור במתחם יוקרה שבמרכז הם רק יכלו לחלום עליו...

אגב זה משווק רק לציבור החרדי...
"אגב זה משווק לציבור חרדי" אמור להיות בסימן שאלה, ולא שלוש נקודות, (וכבר אין לי אפשרות לערוך :()
אני שואל האם רק מנסים לדחוף משקיעים חרדים לשם אבל בפועל זה יהיה שכונת יוקרה חילונית

• הוסף לסימניות
נראה לי שממוצע המחירים בפרויקטים החדשים בעפולה עילית ( רחוב יצחק שמיר)
באזור 1,400,000 פלוס מינוס. אני צודקת?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ורק אסכם, שהמחיר הגבוה נגזר מהנפילה של קונה הקרקע בזמן המכרז, ולכן עליו לייקר את מחיר הדירות, מה גם שאם הציבור בכללותו לא ישתף פעולה עם דבר כזה, הרי שמשקיעים כאלה ירדו לנו מהזב ונוכל לקנות דירות זולות יותר במחירים נוחים יותר ברמת גימור גבוהה יותר.
ברשות המסים לא מדווח אפילו על עסקה אחת, אפילו שזה פורסם כבר לפני שנה וחצי.
נכון להיום אין אף אחד שמעוניין לקנות את הדירות במחירים ההזויים האלה...

וה' יעזור שמי שעושה מעשים כאלה שיפשוט את הרגל כמה שיותר מהר (מה שאכן דווח שזה קרוב לשם) ויפסיקו לגזול את כבשת הרש של הציבור החרדי... (ולהרוס ערים לציבור החרדי)

Screenshot from 2024-05-22 18-27-42.png

• הוסף לסימניות
@משי זהב
יש דבר שאני לא מבינה
אתה כתבת בפירסום בפרוג ובמייל שבשכונה החדשה הזאת הולך להיבנות בית כנסת
ואני לא מבינה מה חשבת ? הרי בהדמיות של הפרוייקט אין מרפסות סוכה ולא הולך להיות שם אוכלוסיה שהדבר שמעניין אותה זה שיהיה שם בית כנסת
אז יכול להיות שמה שכתבת בית כנסת זה היה סתם טעות ?

• הוסף לסימניות
מי שמביא לי דירה חדשה בעפולה עילית 4 חד' לא מוכנה באזור 1,300,000 אני לוקח (למעט חברה שנמצאת בכונס נכסים או חברה ערבית)
זה לא המחיר כרגע מה לעשות

• הוסף לסימניות
דירה חדשה בגבעה / עפולה עילית / רובע יזרעאל הינה ל4 חדרים כמליון
עלות דירה בעפולה [לא בגבעה], חדשה מקבלן של כ120 מ"ר אמורה לעלות באזור 1,200,000
תוכל בבקשה להראות לי דירה אחת! של 120 מ”ר חדשה מקבלן בסביבות ה1,200,000?
אתה פשוט מטעה את הציבור

• הוסף לסימניות
ובקיצור, לדעתי זה מחיר גבוה בהרבה מהנדרש לדירה טובה ויפה בעפולה לעומת רייסדור, או הפרויקט של ויזניץ [הישן והחדש], וכלל הדירות בדונה וכו'
איך בדיוק בעפולה עילית דירה פחות מ1.4?

• הוסף לסימניות
איך בדיוק בעפולה עילית דירה פחות מ1.4?
יש לי דירה בפרויקט ויזניץ ואני ממש לא מהקהילה קומה נמוכה מרפסת גדולה ובנין בוטיק
אם מישהו מוכן לשלם 1.5 עכשיו אני מוכר לו הבית אמור להימסר במרץ השנה והמכירה אפשרית רק עוד שנתיים לפי תקנון המחיר למשתכן

• הוסף לסימניות
מחפשת מידע על פרויקט בעפולה דירת 3 חדרים
ומידע על מחיר השוק כיום לדירה יד ראשונה 3 חדרים

• הוסף לסימניות
מה המחיר לעפולה עילית
בית צמוד קרקע??
דו משפחתי, לא חייב משופץ
מהסתכלות ביד 2 אין כ"כ היצע ומה שיש יחסית יקר
מענין אותי ממי שגר שם מה אומרים

• הוסף לסימניות
מה המחיר לעפולה עילית
בית צמוד קרקע??
דו משפחתי, לא חייב משופץ
מהסתכלות ביד 2 אין כ"כ היצע ומה שיש יחסית יקר
מענין אותי ממי שגר שם מה אומרים
אני מכיר בית כזה מאחורי במיליון וחמש מאות שמונים (1,580,000) בגודל 115 בנוי על 250 שטח
(שיוצא החצר 135 מטר) במיקום מרכזי ליד יש חסד והישיבה וב"ס נצח ובכללות זה בית שמור
ונדמה לי שזה המחיר בפחות או יותר
והאם תרצה לשמוע עוד פרטים בשמחה רבה

• הוסף לסימניות
אני מכיר בית כזה מאחורי במיליון וחמש מאות שמונים (1,580,000) בגודל 115 בנוי על 250 שטח
(שיוצא החצר 135 מטר) במיקום מרכזי ליד יש חסד והישיבה וב"ס נצח ובכללות זה בית שמור
ונדמה לי שזה המחיר בפחות או יותר
והאם תרצה לשמוע עוד פרטים בשמחה רבה
מחפשים שטח יותר גדול (לא רכבת אלא פינתי)
אבל אולי יש מה לשמוע
אם אפשר לשלוח למייל g052126145 סגימייל ונמשיך משם

• הוסף לסימניות
מי שמביא לי דירה חדשה בעפולה עילית 4 חד' לא מוכנה באזור 1,300,000 אני לוקח (למעט חברה שנמצאת בכונס נכסים או חברה ערבית)
זה לא המחיר כרגע מה לעשות
לצער הרבה רוכשים
כרגע זה לא המחיר , כי ניתן למצוא בטיפל'ה פחות...

• הוסף לסימניות
לצער הרבה רוכשים
כרגע זה לא המחיר , כי ניתן למצוא בטיפל'ה פחות...
איפה?
באלו שהתחילו למכור עכשיו?
תסתכל במטרים זה הרבה פחות ממה שהיה פעם
לדוגמא פעם אדיר מכר 108+ 20 מרפסת בפחות מ-1450,000
והיום מוכרים 91- 94 ב1,380,000 עד 1,440,000 איפה ראית ירידה?

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה