- הוסף לסימניות
לא הבלונדי??שוקולד חלבי- שוב, איזה?
לא הבלונדי??שוקולד חלבי- שוב, איזה?
אולי שוויצרי לבן ממולא נוגט?שוקולד חלבי, איזה?
זה לא נשמע לכן מושלם קינוח חלבי עם בלונדי שמנת לדוגמא?לא הבלונדי??
אין בזה פצפוציםיואו מהמרת על פיצפוצים..
ושוקולד חלב של...'ורד הגליל'??
אה אולי גם - ליקר כלשהו?
די את ממש עושה לי ספורט..
אני מסוקרנת ever..![]()
אין בזה מרציפןמרציפן אולי?
אבל מה קשור מרציפן לחלבי?
אני באמת לא מצליחה להעלות רעיונות נוספים שמתאימים לצבע, הצלחת לסקרן
מחכים...
לא בלונדילא הבלונדי??
נוגט כבר אמרנו שיש בזה קרם נוגטנוגט, שוקולד לבן, שמנת ומה עוד?
שמנת מתוקה, לא?שמנת?
אשמח שנקבל מתכון תודה רבה.עוד מעט חנוכה
אנחנו לא יודעם איך חגוג אותו. עם המשפחה המורחבת או זו המצומצמת בלבד.
אז הנה פינוק חלבי מיוחד ממש שישמח גם את משפחתכן הגרעינית בלילה גשום למול נרות החנוכה.
האמת-
ניתן לכן אתגר.
נחשו מה יש במילוי.
הנה תמונה שרואים בה את המילוי
צפה בקובץ המצורף 769733
צפה בקובץ המצורף 769734
מי שתנחש נכון, תתכבד להכין לכולנו פרלינים חלביים.
רגע, אלו מביניכן שנפגשו איתי בשבועיים האחרונים וטעמו מהפרלינים האלו לא יכולות להשתתף באתגר.
מתכון- אל דאגה, תקבלנה. בעז"ה.
אתן מוציאות לי את העיניים עם המפגשים הטעימים שלכן!!!!
פילפלונה, נראה לי שלא קבלתי מזה
rhon.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים