זה מה שטעמת בשינוי צורה. כן
אין בזה אגוזי לוז.הייתי אומרת אגוזי לוז קלויים טחונים גס.
אבל, בעצם אמרת שאפילו מי שטעם לא ידע, אז לא כל כך נראה לי.
כן שמנת מתוקה.שמנת מתוקה, לא?
גנאש משוקולד לבן ושמנת מתוקה+ קרם נוגט... ועוד רכיב מסתורי.. אולי ליקר כלשהו?
אגוזים- איזה.פינקולדה ?
נס קפה?
לוטוס?
אגוזים?
לאאולי קרלו \ מעדן אחר?
אני חושבת שקיבלת בשנוי אדרת.פילפלונה, נראה לי שלא קבלתי מזה
זה קשור אלייך?
לאשוקולד כיףכיף/פסק זמן?
לאכריות, יין, קוקוס
פקאן מסוכר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!חמאת בוטנים
פקאן מסוכר
לא נתתי לך משהו אחרטוב לדעת שהעני העלימה ממני
ונתנה לי משהו אחר
אני אסגור איתה חשבון באישי
אז יש לנו הכל-
פירורי ביסקויט
שמנת מתוקה
שוקולד לבן חלבי
קרם נוגט
פקאן סיני
קשיו? מקדמיה?
פקאן סיני ולא מזהים אותו?האמת היא שגם מי שטעם לא הצליח לנחש ממש מה יש במילוי.
טחון יחד עם הבסקויטפקאן סיני ולא מזהים אותו?
מה עשית לו, טחנת ממש?
ממש ממש נשמח,אולי אכין הדרכה על טמפרור בשיטות שונות.
נראה יותר מגרה להכיןלמי שרוצה לראות איך זה בתבנית:
צפה בקובץ המצורף 770615
אשמח מאוד.אולי אכין הדרכה על טמפרור בשיטות שונות.
rhon.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים