פרמייר נתקע כל הזמן

• הוסף לסימניות
יש לי פרמייר 2020, ומחשב I7 8G.
והוא נתקע ברינדור וכן נתקע לגמרי בהמשך.
מה אפשר לעשות???

• הוסף לסימניות
כן 8 גיגה ראם ,הכוונה.
נו, אז הנה התשובה.
מחשב ביתי כזה לא בנוי לשימוש מאסיבי בתוכנה כזאת.
אמנם פרימייר היא לא התוכנה הכי מורכבת, אבל בהחלט היא דורשת מהמחשב ביצועיים גרפים כבדים

• הוסף לסימניות
בכל זאת, מיד כשאני פותח הוא לוקח איזה 2.5 ג'יגה ראם, זה לא אמור לקרות !!!
@פופקו

• הוסף לסימניות
אבל אני לא מדבר על שימוש מאסיבי.
אני מדבר על אולי סרטון אחד או טקסט שהוספתי, והוא מפסיק לרנדר, ואחרי זה נתקע לגמרי עד להפעלה חדשה.

• הוסף לסימניות
אני מדבר על אולי סרטון אחד או טקסט שהוספתי, והוא מפסיק לרנדר, ואחרי זה נתקע לגמרי עד להפעלה חדשה.
לא משנה כמה אתה עובד עם התוכנה פשוט תעשה בדיקה עצמית.
תפתח באותה צורה שקרס לך התוכנה ותפתח את מנהל המשימות (קליק ימני על שורת המשימות) לשונית תהליכים ותראה כמה כוח התוכנה לוקחת מהמחשב בשעת הפעולה שלה.
גם בCPU שזה המעבד
וגם בזיכרון שזה הזיכרון RAM
וגם בדיסק שזה האר דיסק שלך בתקווה שהוא מסוג SSD ולא HDD
הצלחה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה