פרנט למסיכה

• הוסף לסימניות
כידוע, אין אפשרות לחבר מסיכה לפרנט.
איזה פטנט אפשר לעשות כדי לקבל אפשרות דומה?
(אם למשל אני רוצה לסובב מסיכה או כמה מסיכות לפי ערך מסויים.)
בלי לשחק עם הmask path שזה די מסורבל ולא כ"כ מדוייק

• הוסף לסימניות
תודה, אבל זה מוציא שגיאה, כי קשרתי את הmask path לrotation של נל, אבל זה לא אותו סוג ערכים.

• הוסף לסימניות
צריך ליצור את האנימציה הרצויה באחת מהמסכות, ואח''כ לקשור אליה את שאר המסכות,

• הוסף לסימניות
יש לי דרך אחרת לסובב מסיכה סביב עצמה חוץ מלשנות כל אחת ואחת מהנקודות שלה ולקוות שהצורה הכללית שלה לא תשתנה?

• הוסף לסימניות
ללחוץ דבל קליק על המסכה, ואז מקבלים שיוני צורה חופשי של המסכה עם 4 נקודות ואפשרות סיבןוב

• הוסף לסימניות
אבל יש אפשרות לשלוט על המעלות במדוייק או רק בערך ידני? אני לא רואה בטיימליין איפה זה משתנה
ועוד משהו, שאני צריכה שהanchor point של המסיכה לא יהיה באמצעה. איך משנים?
לכן רציתי לשלוט על זה עם נל וזהו...

• הוסף לסימניות
אה, אני רואה שאת האנקור פוינט אפשר גם ידני, אבל שוב לא מדוייק

• הוסף לסימניות
באשר למעלות הסיבוב, יש בחלונית המידע info את המעלות המדוייקות של הסיבוב,
ובקשר לאנקור איני מכיר דרך להזיז אותו במדויק, אבל אם מדובר על הצמדה לאחת מהצלעות של המסכה יש את הפונקציה Snupping שנוספה בגירסת CC שמאפשרת להצמיד את האנקור לצלע או לאחת מנקודות העוגן של הנתיב

• הוסף לסימניות
מצויין, לא חשבתי להסתכל למעלה על האינפו
עד כאן שאלותיי בינתיים
תודה גדולה, עזרת לי מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה