כללי פרנקריהל פונטביט > תעלומה

• הוסף לסימניות
קניתי מפונטביט את שני משפחות הפרנקהריל שמוצעות - פרנקריל בלט בוק, פרנקריל בוק.
הרבה זמן משהו הציק לי. עד שקלטתי שזה פשוט לא מה שהיה מוכר לי.

הפרנקריל בוק: (ארבע משקלים: רגיל \ איטליק \ בולד \ איטליק) בעיקר ב'בולד'. הזרועות של ה'ש' שלו מוכרות לי שהם באלכסון, כמו כן הזרוע העליונה של ה'א'. אבל במה שקיבלתי ראיתי שזה בזווית ישרה. ועוד כמה פרופורציות גם ב'רגולר' שהציקו לי בעיניים.
מישהו יודע?
(גם הפרנקריל בלט בוק. היה מוכר לי משהו דומה אבל שונה. אבל זה כנראה הגרסת פרו.)
‏‏לכידה.JPG

• הוסף לסימניות
יש להם לפעמים גרסאות לכמה פונטים שלהם.
תשלח להם, תראה אם זה בעיה של גרסאות ותבקש את הגרסא שאתה אוהב.
דוגמא לזה - ליוורנו.
הישן שלהם היה עם עוקצין כאלה, החדש הרבה יותר מעודן.
יש הרואים בזה שני פונטים שונים (היה על זה שאלה פה בפורום פעם).
וכמו כן הדסה חדש שלהם עם העיקול של ה-א
ועוד.

יש גם פונטים שפעם שווקו לציבור והיום לא. חלקם קבורים אי שם, חלקם לא מופעים ממש בקטלוג שלהם רק ברמז (לדוגמא - רוטשילד).

• הוסף לסימניות
קניתי מפונטביט את שני משפחות הפרנקהריל שמוצעות - פרנקריל בלט בוק, פרנקריל בוק.
הרבה זמן משהו הציק לי. עד שקלטתי שזה פשוט לא מה שהיה מוכר לי.

הפרנקריל בוק: (ארבע משקלים: רגיל \ איטליק \ בולד \ איטליק) בעיקר ב'בולד'. הזרועות של ה'ש' שלו מוכרות לי שהם באלכסון, כמו כן הזרוע העליונה של ה'א'. אבל במה שקיבלתי ראיתי שזה בזווית ישרה. ועוד כמה פרופורציות גם ב'רגולר' שהציקו לי בעיניים.
מישהו יודע?
(גם הפרנקריל בלט בוק. היה מוכר לי משהו דומה אבל שונה. אבל זה כנראה הגרסת פרו.) צפה בקובץ המצורף 401490
גם לי היה נראה שיש גרסאות ישנות, אבל כשביקשתי אותן כתבו לי שאין. אם ייצא לך אחרת אנא עדכן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה