כללי פרסום - אינגליש קייק

• הוסף לסימניות
יאללה תפגיזו...

קבצים מצורפים

• איגליש קייק 567.jpg
    1.1 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נראה טוב צריך קצת ליטוש.
שבועות בטעם של פעם הייתי עושה באותו גודל ומשקל בכתב יותר קליל.
את כל הטיפוגרפיה התחתונה צריך לסדר, כל שורה בתוך מלבן או מירכוז לצד, משו מענין יותר כרגע זה בנאלי ולא מגרה לקרוא.
את התמונת לא הייתי שמה עם הלוגו זה גונב ללוגו את הבמה שלו וחבל הלוגו צריך מיד להראות.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
דוקא מאד יםה הסידור של הלוגו!
ונראה טעימממממם, רק לא בטעם של פעם:)

• הוסף לסימניות
האמת שהתמונה באמת מזכירה לי טעם של פעם ולא במובן הטוב... (העוגות הכבדות של פעם עם כמויות הקרם-מרגרינה בין שכבה לשכבה...).
קיבלת מהם תמונות נוספות?

סידור התמונות והלוגו בחלק התחתון עשוי טוב ונכון.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה, כדאי לחפש תמונות קצת יותר מגרות אבל גם ככה זה יפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;777723:
האמת שהתמונה באמת מזכירה לי טעם של פעם ולא במובן הטוב... (העוגות הכבדות של פעם עם כמויות הקרם-מרגרינה בין שכבה לשכבה...).
קיבלת מהם תמונות נוספות? .

דווקא זה ה'אינגליש קיי' הרבה מרגרינה וסוכר..:eek:

• הוסף לסימניות
הייתי מצפה לקצת יותר, משהו יותר מושך מבחינת הויזואל, הקומפו', יש משהו בנאלי במודעה, היא עשויה די טוב רק חסר את ה'שיק'

• הוסף לסימניות
העיצוב מקסים.

העוגה עצמה לא משהוא. כדאי לבקש סוג אחר יותר מושך ואטרקטיבי.

• הוסף לסימניות
התמונה קצת בהירה מידי

• הוסף לסימניות
טוב את התמונה החליפו, להגיד שאני שלם עם זה יותר... לא יודע
אבל אין מה לעשות, ירד לעיתון

קבצים מצורפים

• איגליש קייק 567.jpg
    KB 765.6 · צפיות: 12

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה