פרסום בחזק/ בעוצמה /כח הפרסום

• פותח הנושא nit
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לדעתכם. מהו הפרסום הכי יעיל בבני ברק. או מה אתם קוראים?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
כח הפרסום

• הוסף לסימניות
אני קוראת את שלושתם.
הכי בעיון כוח הפרסום-עליו אני מתיישבת..... (פשוט לא שייך רק לעבור עליו.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוזרת בפרוג;1300953:
אני קוראת את שלושתם.
הכי בעיון כוח הפרסום-עליו אני מתיישבת..... (פשוט לא שייך רק לעבור עליו.)

גם אני כך

• הוסף לסימניות
אני גם מתעניינת לגבי השאלה,
השאלה היא, האם הפרסומות של "כח הפרסום" לא נשכחות יותר בגלל שהעיתון גדוש ומלא, לעומת "בעוצמה" שהעיתון קטן יותר בעמודים ונקי יותר לעין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאנטרטיקה;1300965:
אני גם מתעניינת לגבי השאלה,
השאלה היא, האם הפרסומות של "כח הפרסום" לא נשכחות יותר בגלל שהעיתון גדוש ומלא, לעומת "בעוצמה" שהעיתון קטן יותר בעמודים ונקי יותר לעין?

מצד אחד כולם טוענים שאין כמו כח הפרסום,
מצד שני אמרה לי בעלת עסק קטן שהיא הפסיקה לפרסם שם וכיום היא מפרסמת רק בבעוצמה כי היא הרגישה נבלעת שם וגם ראתה יותר מכירות אחרי פרסום בבעוצמה

• הוסף לסימניות
כוח הפרסום,לך תשאל את אמא שלי...
אני לא תושבת בני ברק ,אבל שבוע שאין לי את הכוח ביד אני בלי 'כוח'.

עמוד עמוד'דף דף... אין פספוסים.

חזק מקסים באם קהלי היעד הם מכל הארץ ולא תלויי מקום

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים עזרתם לי מאד

• הוסף לסימניות
אני לא קוראת אף אחד מהם...
בתור מפרסמת - כח הפרסום נותן תוצאות ברורות בשטח.

(הניסיון שלי בעיקר בעמודים שלמים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה