פרסום ברשתות חברתיות

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שלום לכל הצלמים והצלמות בפורום.
יש כאן חברה מהפורום שיש להם חשבון פייסבוק.
שאלתי היא. זה מביא לכם לקוחות?
או שזה ממתג אתכם?
אני לא יודע אם כדאי לי גם להשקיע בזה.
תודה לכל העונים.

• הוסף לסימניות
זה מביא לקוחות. זה ממתג.
אבל זה נורא תלוי גם באזור מגורים. בבני ברק למשל החשיפה דרך הפייסבוק לא כ"כ יעילה אני מניחה....

• הוסף לסימניות
אשתי אומרת לי כמה כמה שנים שאני צריך לפרסם בפייסבוק או לפחות לפתוח חשבון אינסטגרם
אני פחות מתחבר לבלה בלה הזה, אני מאמין בעולם הישן של 'תעשה עבודה טובה והלקוחות יבואו לבד'
(אבל תכלס זה לא נכון עסקית!)

אז פתחתי חשבון באינסטגרם בחופש האחרון, אבל לא העליתי לשם אף תמונה..
(אני כן הייתי שמח לפלטפורמה שבה אני אוכל להציג תמונות מגוונות, כאן למשל אני לא יכול להעלות 95% מהתמונות שהייתי רוצה, בגלל מגבלות נשים וכד')

אם יש לך מה להציג ואתה שורץ שם הרבה אז כן, זה בהחלט מביא לקוחות (מסוג מסוים, תבדוק אם אתה מכוון לקהל הזה, אמנם הקהל הזה יכול ומוכן לשלם טוב יחסית)

• הוסף לסימניות
לדעתי זה מביא אבל לא מספיק.. לא שווה את ההשקעה של להיות נוכח ולהעלות ולתת לייקים...
יש המון פניות בפרטי אבל פחות תכלס.
פשוט הפייס מלא ומפוצץ בצלמים ולדעתי מי שמחפש צלם טובע במבחר שם ופשוט פונה למי שהאח/שכן/חבר לקח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;2300613:
אז פתחתי חשבון באינסטגרם בחופש האחרון, אבל לא העליתי לשם אף תמונה..
(אני כן הייתי שמח לפלטפורמה שבה אני אוכל להציג תמונות מגוונות, כאן למשל אני לא יכול להעלות 95% מהתמונות שהייתי רוצה, בגלל מגבלות נשים וכד')

לצלמי אירועים זה כלי מעולה, אם תשאל אנשי מקצוע אמורים להעלות 2 תמונות ביום, רק צלמי חתונות יכולים לעמוד בעומס הזה (ומאפרות, גם להן זה כלי מצוין)

• הוסף לסימניות
אני רוצה לחזור על מה שכתבתי, ובמחשבה שניה להוסיף משהו:

זה ממתג.
זה מביא לקוחות.

מביא גם בעיות. (!)

• הוסף לסימניות
היה לי בעבר חשבון פייסבוק לצורך פרסום. לא ראיתי מזה לקוח אחד, רק בלבול ראש. (ועבדתי לפי הכללים)

סגרתי את החשבון (למרות שמסובך) ועברתי לחסימה יותר טובה שאין בכלל פייסבוק.

• הוסף לסימניות
אבי, מצטער לנעול את האשכול, אחרי שהכותרת שונתה כבר בשבוע שעבר. הוא נגרר שוב ושוב לתגובות שנוגדות את התקנון, שלא באשמתך.
שאלת שאלה שהיא נטו מקצועית, לצורך עסקי, הגיבו פה משתמשים זרים לא לגוף השאלה והנושא. מקווה שנעזרת בתגובות שכן היו רלוונטיות.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה