כללי פרסום בשבילי

• הוסף לסימניות
אני עובד עכשיו על ספר טלפונים של חב:"ד באזור ביתר עלית וגוש עציון ובית שמש
ונתנו לי להכניס פרסום בשבילי מה דעתכם אני עצבתי הכל כולל את הלוח שחמט

קבצים מצורפים

• my.jpg
    KB 985 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
בס"ד
אני באופן אישי נמשכתי לקרוא את המודעה. בגלל הפתיח למעלה. גם הגרפיקה נקייה וברורה ויפה.
באשר למלל במקום הפתיחה "סטודיו לעיצוב גרפי.... " הייתי קודם פותחת עם ההזנקה קדימה לעסק ואחר כך מוסיפה את את הסטודיו (הכל בסטודיו... .וכו')
יישר כוח.

• הוסף לסימניות
נייס, אך כמה הערות:
- "תתחיל להתקדם?" התחלה והתקדמות אלו שני מושגים סותרים. השילוב ביניהם לענ"ד לא משהו.
- אני מקווה שאתה מודע לכך שהלוגו שלך מאוד בעייתי, במיוחד כאשר מדובר בלוגו לסטודיו.
- אתם יוצרים צרכי דפוס? או שאתם מספקים שירותים לצרכי הדפוס?
- למה אתה שם את הלוגו של עצמך בצד?
- וסתם שאלה, מה זה בדיוק "המדריך החסידי"?

ועוד יש לעיין במשמעות לוח השחמט. מול מי העסק אמור להתמודד? ובכלל, הדימוי של לוח שחמט בעל שני מחנות דרוכים נושא קונוטציות שליליות של מלחמה.

• הוסף לסימניות
מאד יפה, אולי צריך לעשות רק מחנה אחד של חיילים?
המצב הנוכחי יוצר תחושה של התמודדות מול משהו אצל הקורא.
ו...יש אפשרות לשנות את הורוד הזה?

• הוסף לסימניות
התקדמות טובה מאוד,
ביחס לעבודותיך הקודמות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;406441:
נייס, אך כמה הערות:
- "תתחיל להתקדם?" התחלה והתקדמות אלו שני מושגים סותרים. השילוב ביניהם לענ"ד לא משהו.
- אני מקווה שאתה מודע לכך שהלוגו שלך מאוד בעייתי, במיוחד כאשר מדובר בלוגו לסטודיו.
- אתם יוצרים צרכי דפוס? או שאתם מספקים שירותים לצרכי הדפוס?
- למה אתה שם את הלוגו של עצמך בצד?
- וסתם שאלה, מה זה בדיוק "המדריך החסידי"?

ועוד יש לעיין במשמעות לוח השחמט. מול מי העסק אמור להתמודד? ובכלל, הדימוי של לוח שחמט בעל שני מחנות דרוכים נושא קונוטציות שליליות של מלחמה.
+1

ובנוסף: אתה מודע לכך שב'מיני פלאח' משמאל - אתה חושף שכל צוות הסטודיו הוא פשוט גרפיקאי בודד? :rolleyes:

• הוסף לסימניות
הרעיון והסלוגן טובים מאדדד...רק הצבעים מפריעים לי קצת.....

• הוסף לסימניות
אגב, לא נראה לי שצריך לכתוב בצד את מעצב המודעה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה