כללי פרסום הלבשה אישית

• הוסף לסימניות
....

קבצים מצורפים

• דרימס-סגול-חדש.gif
    1.9 MB · צפיות: 84
  • הוסף לסימניות
בס"ד
עבודה יפה!!! במבט ראשון לא הבנתי שמדובר בהלבשה... צנוע, אהבתי!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הייתי מוותרת על הורד האדום בD
ומנסה לשים אותו בלבן בקשת של ה D

• הוסף לסימניות
זה לוגו מוכן...

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי את הורד! עיצוב מדהים ויוקרתי!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
להרגשתי לא משתלב הקרניים הסגולות עם הטקסטורה הריבועית שלמעלה, אלו שני דברים שונים. אולי עדיף או להשאיר את הרקע במשהו חלק או להחליף את הטקסטורה העליונה למשהו חלק.

• הוסף לסימניות
עיצוב יפהפה.
הפרח נראה לי קצת תקוע שם על הD תחפשי איזה פרח יותר זורם עם הצורה של האות ואולי גם בגוון תואם.
גם השורה של הטקסט באנגלית נראה לי צריך קצת יותר לקרב ימינה לD

• הוסף לסימניות
אסתי , הלוגו לא עצבתי... ;)
ככה שמבחינתי זה קדוש... :):):) אין לגעת בזה.:):):)

• הוסף לסימניות
בהחלט...אם נתחיל לתקן את כל הלוגואים. לא נגיע לליל הסדר...

• הוסף לסימניות
מדהים

• הוסף לסימניות
יפה מאוד..
לא הבנתי מה מסמל החלק העליון של המודעה, באיזשהו מקום הוא תקוע, חסר לי החיבור..
בהצלחה

• הוסף לסימניות
שלום לכן,
מודעה חמודה..

הודעה ראשונה שלי, במקום החביב הזה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה