פרסום המונים
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
תודה על הערתך, כמובן זה נעשה שלא במתכוון, ובמודעות הבאות נסיר את הסימון הדומה.
תודה.
תודה על הערתך, כמובן זה נעשה שלא במתכוון, ובמודעות הבאות נסיר את הסימון הדומה.
תודה.
12.02 יום חמישי סיכום פעילות בפרסום המונים :
724 צפיות של משתמשים חדשים
21 עסקים חדשים נרשמו למיזם
9 המלצות חדשות לעסקים קיימים
מצטיינים :
• העסק הספר התורני – שלח את כמות המיילים הגדולה ביותר: 468
• העסק ספרים מיד ליד – עם מספר הצפיות הגבוה ביותר: 246
• העסק דבורה בקרמן – עיצוב פנים – עם מספר התמונות הרב ביותר: 21
עסקים ובעלי מקצוע – ההזדמנות שלכם!
הצטרפו עוד היום, ומחר גם אתם תופיעו בסיכום היומי עם חשיפה רחבה ולקוחות חדשים.
12.02 יום חמישי סיכום פעילות בפרסום המונים :
724 צפיות של משתמשים חדשים
מצטיינים :
ברצוני לשתף מניסיוני האישי כלקוח בשירות פרסום המונים. מאז שהתחלתי לפרסם במסגרת המיזם,
אני רואה עלייה משמעותית בכמות הצפיות וההתעניינות באתר שלי.
החשיפה גדלה בצורה ניכרת, והפעילות מביאה תוצאות בפועל.
מדובר במיזם יעיל, חכם ובעל פוטנציאל גדול להצלחה. אני מאחל למפעילי המיזם המשך הצלחה רבה ויישר כוח על היוזמה וההשקעה.
האם צפויים בהמשך פיתוחים או מסלולים נוספים שיכולים להעצים עוד יותר את התוצאות?
יש לי כמה רעיונות אשמח לשתף אותכם באישי.
בשביל להבין יותר טוב את כוונתכם, האם יש לכם אתר ?, יש מקום להזין כתובת אתר ונוצר בדף העסק קישור לאתר העסק.האם יש אפשרות לשתף באמצעות האתר תיק עבודות?
מקום לשים קישורים וכדו'
קרוב ל 80 עסקים ובעלי מקצוע כבר בחרו להצטרף לפרסם ב'פרסום המונים' (https://pirsum-hamonim.com/Home), אתם עדיין יכולים להיות מאלו שמצטרפים בחינם.724 צפיות של משתמשים חדשים
מצטיינים :
אין לי עדיין אתרבשביל להבין יותר טוב את כוונתכם, האם יש לכם אתר ?, יש מקום להזין כתובת אתר ונוצר בדף העסק קישור לאתר העסק.
אם כוונתכם למשהו אחר, אשמח להבין וניצור את הפונקציה המתאימה.
בהצלחה.
באם מדובר בקבצי PDF הרי שבעריכת עסק יש אפשרות לצרף קצבי PDF, ואם מדובר בקבצי תמונות יש אפשרות כנ''ל לצרף תמונות.אין לי עדיין אתר
אני רוצה לעשות שמי שנכנס לעסק שלי באתר הזה כבר יוכל לראות את העבודות שעשיתי
לפני שהוא פונה לקבל הצעת מחיר
מקום לשים קישורים לעבודות שעשיתי
ב'תיאור מפורט' על העסק (בעריכת העסק) ניתן להכניס את כתובות האתרים כחלק מפירוט העסק.קישורים לאתרים שבניתי
תודהב'תיאור מפורט' על העסק (בעריכת העסק) ניתן להכניס את כתובות האתרים כחלק מפירוט העסק.
באם יש לכם רעיון אחר איך לעשות זאת, או שיש לכם דוגמא של אתר עם קישורים כאלו נשמח לראות ולבצע זאת לתועלת המשתמשים.
שימו לב שב'תיאור מפורט' יש גם כפתור של 'הוספת קישור' כך שלחיצה עליו תוביל לאתר המדובר, וגם ניתן לצבוע את רקע הקישור כך שיהיה גם בולט וניכר לעין.תודה
לא חשבתי על זה
בדקתי את העוזר החכם של האתר ואני חייבת לומר – מדובר במשהו באמת חדשני ומטורףנוספה אפשרות חדישה של ה'עוזר החכם' עוזר AI שעוזר לכם לחפש את העסק המתאים לכם לפי בקשתכם, גם אם לא יודעים את שם העסק, שווה להיכנס ל'פרסום המונים' (https://pirsum-hamonim.com/) ולבדוק.
נראה שזהו חידוש שכמעט לא קיים בשום פלטפורמה.
בהצלחה !!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //