פרסום המונים
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
שימו לב יש כבר קרוב ל100 עסקים שהצטרפו !!! ל'פרסום המונים' (https://pirsum-hamonim.com/Home) כך שרק המזדרזים לפרסם עוד יספיקו להיכנס להגרלה, ולפרסם את העסק שלהם במחיר השקה
לעת עתה אין הגבלה, אבל כמובן לא להעמיס יותר מידי, עד 20 תמונות זה סביר לחלוטין, האם אתם צריכים יותר מכך ?יש הגבלה לכמות התמונות שעסק יכול להעלות?
אכן, האתר הוא בשורה אמיתית לציבור כולו –קודם כל חשוב לי לומר שזה רעיון ממש טוב האתר הזה.
כבר השתמשתי בשירותי אחד העסקים באתר ושמרתי כמה שחיפשתי ומצאתי באתר הזה.
שנית, יש לי רעיון בו ניתן לפתח את האתר שיגיע לציבור נוסף:
כשיהיה מספיק עסקים רשומים, להפיק ספר עסקים במימון העסקים כולם וכל עסק יחלק את הספר באזור שלו.
אם זה יופץ מודפס, זו תפוצה מדהימה לקהל שאין להם מחשב, שיכולים להכיר גם את העסקים וגם את מיזם.
בנוסף אפשר להציע לעסקים פרסום משותף בעיתונות, באופן שכל עסק משלם סכום סמלי עבור פרסום לציבור שלא היה מצליח לשלם לפרסום רק עבור עצמו.
כך גם יכירו את האתר וגם העסקים יפורסמו.
פרסום חינם עבור 150 עסקים ראשונים ל3 חודשים , מהרו לפרסם ... אנחנו כבר עומדים על 100 עסקיםרציתי לפרסם אבל כתוב שזה עולה 13 ש"ח? איך מפרסמים ללא תשלום?
הימור שלי (צלמו מסך):
העסק הזה יצליח בענק !!
למה אני חושב כי אני רואה שהבעלים קשוב בטירוף ללקוחות, ולהארות, והעסק שלו בשיפור תמידי.
ולא אני לא מכיר אותו הוא לא ביקש ממני לפרגן, אבל מה שמגיע
ל 250 עסקים הראשונים המצטרפים, הפרסום חינם !!!!רציתי לפרסם אבל כתוב שזה עולה 13 ש"ח? איך מפרסמים ללא תשלום?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //