פרסום הנס

• הוסף לסימניות
לאור אשכולות קודמים שעלו פה על תינוקים שבוכים בלילה אני רוצה לשתף אותכם בחויה מחרידה שעברתי וגם לפרסם את הנס
ושלא תבינו לא נכון אין פה שום נימה של ביטול או זילזול חלילה באמהות המקסימות והעיפות שקמות במסירות לתינוקות המתוקים שהופכים את הלילות לימים רק לתת קצת כוח
לילה אחד ללא שום הסבר הגיוני קפצתי לעריסה של התינוק בן החודש ואני מגלה את הילד כחול ולא נושם אין לתאר את ההיסטריה נערתי אותו ובכיתי בחרדה איומה רק רציתי לשמוע את קול הפעמונים שלו צורח
אחרי כחצי דקה שנראתה לי שעות פרץ התינוק בצוחות הכי מקסימות בעולם באותו רגע לא היה מפריעה לי שיצרח עד הבוקר
וגם אחר כך ש"בילינו" ימים מתישים במחלקת ילדים ששם באמת הבחורצ'יק לא הפסיק לבכות רק נישקתי לא את הדמעות והודתי לה' על קול בכי וצרחה
הרופאים לא מצאו את הסיבה ואמרו לי שהתינוק ניצל מי... שה' ישמור הכי גרוע
אז אמלא מסורה שאת קמה בקושי לבכינוני הקטן תזכרי שאין אין כמו הבכי הזה ושה' יתן לכולם המון כוח וסבלנות גם לילות רגועים באמת והעיקר שהם יבכו ולא אנחנו חלילה

• הוסף לסימניות
ברוך הוא וברוך שמו!

גרמת לי לבדוק בחדר השני שהכל בסדר

• הוסף לסימניות
לי גרמת דמעות...
שה' לא ינסה אותנו אפילו לא בבהלה.
הילדים הם מתנות חינם שקבלנו ממנו. הלוואי שנזכור את זה בכל רגע...
שיהיה לך הרבה נחת, בריאות ושמחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405;1090483:
לאור אשכולות קודמים שעלו פה על תינוקים שבוכים בלילה אני רוצה לשתף אותכם בחויה מחרידה שעברתי וגם לפרסם את הנס
ושלא תבינו לא נכון אין פה שום נימה של ביטול או זילזול חלילה באמהות המקסימות והעיפות שקמות במסירות לתינוקות המתוקים שהופכים את הלילות לימים רק לתת קצת כוח
לילה אחד ללא שום הסבר הגיוני קפצתי לעריסה של התינוק בן החודש ואני מגלה את הילד כחול ולא נושם אין לתאר את ההיסטריה נערתי אותו ובכיתי בחרדה איומה רק רציתי לשמוע את קול הפעמונים שלו צורח
אחרי כחצי דקה שנראתה לי שעות פרץ התינוק בצוחות הכי מקסימות בעולם באותו רגע לא היה מפריעה לי שיצרח עד הבוקר
וגם אחר כך ש"בילינו" ימים מתישים במחלקת ילדים ששם באמת הבחורצ'יק לא הפסיק לבכות רק נישקתי לא את הדמעות והודתי לה' על קול בכי וצרחה
הרופאים לא מצאו את הסיבה ואמרו לי שהתינוק ניצל מי... שה' ישמור הכי גרוע
אז אמלא מסורה שאת קמה בקושי לבכינוני הקטן תזכרי שאין אין כמו הבכי הזה ושה' יתן לכולם המון כוח וסבלנות גם לילות רגועים באמת והעיקר שהם יבכו ולא אנחנו חלילה

ממש נס. ברוך ה'. אבל רואים מה זה לב של אמא, האמא מרגישה את הילד גם מתוך שינה...

• הוסף לסימניות
מרגששש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי גולד;1090906:
ממש נס. ברוך ה'. אבל רואים מה זה לב של אמא, האמא מרגישה את הילד גם מתוך שינה...
נטו חסדי ה'.
[ומי של"ע שכלה תינוק במוות עריסה אין לה לב של אמא?

• הוסף לסימניות
וואו ב"ה איזה נס.
לנער לצרוח ולבכות לא תמיד עוזר. ואם זה לא עוזר בזמן קצר צריך מיד להתקשר לאמבולנס. או לקרוא למישהו אחר שנמצא באיזור ולבקש ממנו להתקשר לאמבולנס ולדאוג שיתקשר.
וכשמבקשים ממישהו גם לומר לו תתקשר לאמבולנס 101 . בלחץ אנשים נורא מתבלבלים אפי' ממספר קצר זה.
שלא נצטרך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1091073:
וואו ב"ה איזה נס.
לנער לצרוח ולבכות לא תמיד עוזר. ואם זה לא עוזר בזמן קצר צריך מיד להתקשר לאמבולנס. או לקרוא למישהו אחר שנמצא באיזור ולבקש ממנו להתקשר לאמבולנס ולדאוג שיתקשר.
וכשמבקשים ממישהו גם לומר לו תתקשר לאמבולנס 101 . בלחץ אנשים נורא מתבלבלים אפי' ממספר קצר זה.
שלא נצטרך.

שאף אחד לא יצטרך... אני נערתי אותו בגלל שהייתי היסטרית אבל בהדרכת אחיאה שקיבלתי בבית חולים אמרו לי שדבר ראשון כן לנסות לעורר את התינוק ע"י טילטול עדין או תפיחות ובד בבד להזעיק עזרה

• הוסף לסימניות
איזה נס! לא לגמור להודות כל החיים על הנס הזה
בדיוק עכשיו אניחנו עוברים סיפור קרוב כזה שיסתיים לא עלינו בסוף כואב מאוד!
תמשיכו להודות על כל לילה מלא בכיות ותינוקים גדלים ובריאים

• הוסף לסימניות
כתוב מהחת"ס שמשמים לא עושים ניסים בחינם, ואם אדם ניצל ממות בנס, סימן שיש לו עתיד גדול ...

• הוסף לסימניות
לכי תדעי איזה מעשה טוב עשית באותו היום שהציל את ילדך.
אולי נזהרת בצניעות בלשוה"ר או שהתפללת טוב.
הרבה בריאות עד 120.

• הוסף לסימניות
לכי תדעי איזה מעשה טוב עשית באותו היום שהציל את ילדך.
אולי נזהרת בצניעות בלשוה"ר או שהתפללת טוב.
הרבה בריאות עד 120.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב מאיר;1091130:
כתוב מהחת"ס שמשמים לא עושים ניסים בחינם, ואם אדם ניצל ממות בנס, סימן שיש לו עתיד גדול ...
אמן ואמן

• הוסף לסימניות
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו!!!
לא לשכוח להודות על העבר ולהמשיך לבקש הלאה לעתיד

אולי ילד כזה בדרגת סיכון יותר גבוהה וכדאי לברר על מכשירי ניטור שמתריעים בשעת סכנה חלילה

• הוסף לסימניות
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו!!!
לא לשכוח להודות על העבר ולהמשיך לבקש הלאה לעתיד

אולי ילד כזה בדרגת סיכון יותר גבוהה וכדאי לברר על מכשירי ניטור שמתריעים בשעת סכנה חלילה

• הוסף לסימניות
מצמררר!
שתדעו רק נחת ב"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה