כללי פרסום והעטיפה

• הוסף לסימניות
פרסום והעטיפה של ספר בישול ללא גלוטן.

הטקסט על הפרסומת הוא כדלקמן:

תשובה לאנשים בעלי
אי סביל לגלוטן.
להשיג כאן.

• הוסף לסימניות
כאן הוא הקובץ

קבצים מצורפים

• Ad-11X17.jpg
    2.3 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
העטיפה יפה, אבל הצבע הכתום של הפרסומת לא ממש משתלב.

• הוסף לסימניות
for the first time?
אתה בטוח? אני לא...

• הוסף לסימניות
ובכן, זה לא הטענה שלי, הלקוח שלי טוען שזו הפעם הראשונה עבור ספר בישול ללא גלוטן "כשר", האם זה לא נכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה'לע;985425:
ובכן, זה לא הטענה שלי, הלקוח שלי טוען שזו הפעם הראשונה עבור ספר בישול ללא גלוטן "כשר", האם זה לא נכון?

השבוע ראיתי בסטימצקי ספר בישול ללא גלוטן וללא סוכר. הספר היה על שלחן המבצעים כך שכפי הנראה איננו חדש במיוחד.

חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;985466:
השבוע ראיתי בסטימצקי ספר בישול ללא גלוטן וללא סוכר. הספר היה על שלחן המבצעים כך שכפי הנראה איננו חדש במיוחד.

חני

שכחתי לומר שזה נעשה לפני יותר משנה ...
אבל עדיין יכול להיות נכון שזה לא רעיון חדש.

תודה

• הוסף לסימניות
ממליצה להחליף את הכתום הכתום הזה
ברקע מטושטש של מטבח, אולי עומד על שולחן....
שיראה כהדמיה של צילום
שיגרה אנשים לקנות, הרי בסך הכל מדובר באוכל

• הוסף לסימניות
זה לא הספר הכשר הראשון ללא גלוטן, בישראל בטח לא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה