כללי פרסום חדש צד 1

• הוסף לסימניות
לאחר תקופה אאאאאארוכההההה שלא העליתי לחוו"ד... פרסום חדש צד 1 וצד 2 (תפריט שבועות)
בצד השני הייתי מוגבל מבחינת עיצוב - כי זו טבלה עמוסה במיוחד...
אז זה מה שעשיתי...

קבצים מצורפים

• שבועות במנטה.png
    שבועות במנטה.png
    KB 384.2 · צפיות: 12
  • מנטה בייגל שבועות.pdf
    1 MB · צפיות: 56
  • הוסף לסימניות
זה יפה
אבל חסר לי הרבה צבע...
איפה הלזניות? הסלטים? משהו חי - - -
ואת החותמה הייתי מישרת ומגדילה.

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה.
בטבלה בחלק מהעמודות מפריע לי שהטקסט צמוד לפינה הימנית למעלה ולא ממורכז.

• הוסף לסימניות
העיצוב בגדול מעולה מעולה.קייצי, מרענן, בול משדר לי "מנטה בייגל".
אולי כדאי לסדר קצת את הכותרת "פותחים שולחן..." עם שורת הפירוט "לזניות פסטות..." קצת לא לפה ולא לשם... אולי למרכז הכל, קצת להתעסק עוד עם הטיפוגרפיה.
לגבי הטבלה - הפונט.... זה אמיתי?
הייתי גם צובעת שורה כן ושורה לא - אפילו משהו מאוד עדין - עכשיו מאוד קשה לעקוב אחרי כל השורה.... וגם למרכז את השורה בתוך התיבה.
ממש אהבתי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י blueberry;2084679:
עיצוב יפה.
בטבלה בחלק מהעמודות מפריע לי שהטקסט צמוד לפינה הימנית למעלה ולא ממורכז.

אוייי בטעות העליתי את הטבלה לא מסויימת חחח

תודה למגיבים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ruchama135;2084636:
זה יפה
אבל חסר לי הרבה צבע...
איפה הלזניות? הסלטים? משהו חי - - -
ואת החותמה הייתי מישרת ומגדילה.

הוספתי את הפסטה רק בטבלה כי אני רוצה סולידיות חלבית, הפסטה הצבעונית היא דיי פרווהתית :;)

• הוסף לסימניות
מודעה נאה ונעימה לעין,
חסרה צבעוניות, המודעה לא מספיק מגרה לרוץ לשם לקנות.
ועוד הערה קטנה,
הרקע של העץ הזה......
לא נראה לכם שכבר מוצה די והותר?
פשוט נמאס ממנו.
אנשים מחפשים את החידוש והרעננות....
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
חסר קצת חיים בטקסטים,
קצת אנמי,

והבייגל שהוספת - מצריך צל מושקע יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה