כללי פרסום חורף

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על הכיוון?
אשמח להערות :))

קבצים מצורפים

• משבצת 9 חורף-01.png
    KB 388.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
המודעה מקסימה!!
רק משהו בצבעים (אולי ברקע) משדר ההפך מחורף חם

• הוסף לסימניות
זה הצבעים של החנות והלוגו וכו' השאלה היא אם כדאי לשנות את זה..

• הוסף לסימניות
לפי דעתי תשאירי עם הצבעים אבל תעשי בהם שינוי מסויים שישאר באותה משפחה אבל יבטא משהו קצת שונה, יותר חורפי באמת.
חשוב שיראו שזה שייך לאותה החנות ולא משהו חדש.

• הוסף לסימניות
אולי במקום מבצעים מיוחדים לכתוב מבצעים חמים...

• הוסף לסימניות
מבצעים מחממים יהיה טוב?

• הוסף לסימניות
מודעה מדהימה.
משהו עוקץ לי באותיות למטה. הן קופצות ונראות לא אחיד.
אני מתכוונת לכיתוב: "אשמח לראותכן! פדות."
זו רק התצוגה? כדאי לבדוק.

• הוסף לסימניות
אולי ניתן להוסיף ברקע עם המשי אלמנטים של פתיתי שלג... למראה חורפי יותר.

• הוסף לסימניות
משהו עם הפונט הזה נראה ככה, לא יודעת למה..
בפידיאף זה נראה בסדר

• הוסף לסימניות
הטקסטים ברקע נראים לי מיותרים,
וחשבתי גם אני על הכיוון של פתיתי שלג,
כי הצבעים באמת לא חורפיים, ממש קרררררים...

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאוד!
כדאי להוסיף ברקע אלמנטים של חורף (בעדינות...)

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם על ההערות!!

מרוב הלחץ לשלוח לעיתון שלחתי עם תיקון קל אבל לפעם הבאה ..
:):):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה