כללי פרסום חו"ד מקבוצת המחשבים הקודמת לפני פתיחת קבוצה חדשה...

• הוסף לסימניות
אם במחשב הקודם שלי (עלה בערך 3,000) כשפוטושופ ואילוס עבדו יחד - כל שמירת קובץ לקחה כמה דקות טובות וה-CPU עמוד על 80-90%, נראה לי שכעת, כשפתוחות אצלי עוד כמה תוכנות חוץ מהן וקבצים כבדים במיוחד נשמרים לי מיידית, ועדיין ה-CPU עומד על אחוזים נמוכים זה מראה הרבה.

• הוסף לסימניות
הייתי שמחה לדעת איך בודקים CPU
תודה רבה

• הוסף לסימניות
קונטרל + אלט + דל
בלשונית ביצועים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;579704:
אפשר לספר גם, למרות שלא הייתי בקבוצה הזו ;)?

קניתי דרך פופקו מחשב לפני כשנה, וב"ה עד היום עובד מעולה,
מהיר מאוד גם כש-3 תוכנות אדובי פתוחות בו זמנית
CPU נמוך
שירות לאורך כל הדרך...
מברור שערכתי לפני הקניה, גם המחיר השתלם, יצא לי זול משמעותית דרך פופקו.

ממליצה מאוד מאוד!

איזה 3 תוכנות? וכמה עלה המחשב?

• הוסף לסימניות
היא קנתה מחשב I7 920.
והוא עלה 5000 בערך, אני לא זוכר במדוייק.

וברור שמדובר על פוטושופ, אינדי ואילוס.

• הוסף לסימניות
גם אנחנו קנינו דרך פופקו במשרד, לפני הקניה המרוכזת, ומאד מרוצים!
בד"כ הכל רץ וזה פשוט חיים חדשים!

• הוסף לסימניות
אין על השרות!
אין על המחיר!! (בהשוואה אצל אחרים..)
אין על הסבלנות!
וכמובן אין כמו התוצאה....
אחלה של מחשב
מומלץ לכולם!!!

• הוסף לסימניות
עזבו אתכם, מחשב אפשר לקנות בכל מקום (במיוחד שהמפרט פורסם כאן),
השירות - זו מילת המפתח.
סבלנות ונכונות לעזור.
ועזרה זמינה כמעט 24 ש' ביממה.

אומר את האמת,
המחשב שלי הישן הלך לעולמו ומטבע הדברים רכישה של מחשב חדש היתה דחופה לי מאד.
עם כמות הטלפונים שאני עשיתי לפופקו כדי לדעת מה קורה עם המחשב, הייתי בטוחה שעוד רגע הוא פותח אשכול בפרוג על לקוחות נודניקים... אבל לא רק שזה לא קרה, כל פעם הוא ענה עם מלא סבלנות ונכונות לעזור באמת, לא רק מתוקף התפקיד.

לסיכום, המחשב- מעולה.
והשירות- מעל ומעבר עם גב חזק לפני ואחרי.
שווה!

• הוסף לסימניות
שמחה בשבילכם..

אני קניתי בזמנו לפני כשנה בקניה המרוכזת שהיתה כאן וממש לא הייתי מרוצה. שילמתי ממיטב כספי וקיבלתי שום דבר.
המחשב לא רץ ולא נעליים רק נתקע ואפילו נכבה באמצע עבודה עם מסך כחול כזה. על הפנים. כשרציתי להעביר את המחשב לבדיקה זה לא קרה בסוף כי בדיוק החנות החליפה בכלים ולא נתנה שירות..
ממש שמחה לשמוע שאתם מרוצים..

• הוסף לסימניות
נראה לי שמדובר בקניה מרוכזת אחרת לא זו האחרונה אצל פופקו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י meravush;593317:
אני קניתי בזמנו לפני כשנה בקניה המרוכזת שהיתה כאן וממש לא הייתי מרוצה. שילמתי ממיטב כספי וקיבלתי שום דבר.
המחשב לא רץ ולא נעליים רק נתקע ואפילו נכבה באמצע עבודה עם מסך כחול כזה. על הפנים. כשרציתי להעביר את המחשב לבדיקה זה לא קרה בסוף כי בדיוק החנות החליפה בכלים ולא נתנה שירות..
ממש שמחה לשמוע שאתם מרוצים..
אכן, לא מדובר בקניה דרכי כלל...

• הוסף לסימניות
כמו שכתבתי שמחה בשבילכם כי אני קניתי בקניה אחרת.

דומני שהייתי ברורה לגבי זה...

• הוסף לסימניות
המחיר כולל מסך?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פופקו הייתי שמחה להביא את המחשב שלי לטיפול אצלך.

איפה אתה נמצא? ואיך אפשר לעשות זאת?
אשמח לקבל טלפון או דרך ליצירת קשר...

• הוסף לסימניות
אז מה כן כולל המחיר?
(אם אפשר לפרט למי שלא מתמצא)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה