נכתב ע"י מענדי בריל;2495760:
נכתב ע"י דגאיש;2496460:מענדי אתה תותח
ד"ש מהחברים
כל טוב
- דגאיש
נכתב ע"י אבימי;2496534:היי דגאיש.
חסרת.
כתוב עוד.
לשאלתך - לא. לא בתנאים האלה.
נכתב ע"י מענדי בריל;2496579:תודה
אנחנו מכירים מאיפשהו?? (בפרטי... )
נכתב ע"י yaakovh;2498362:אם התקציב שלך קטן, אולי תנסה להשיג מאייר בתקציב קטן. אני בטוח שהמטרה שלך בלהכניס קומיקס היא להרוויח יותר כסף. אז תשלם למישהו.
נכתב ע"י דגאיש;2499806:יש לי כבר כמה שרוצים,
וכולם מקצוענים מ'המזרח', לדעתי.
ביררתי,
כמעט כולם מציעים תמורת פרסום/חסות.
ביטלתי שתי פרסומות
רק לקומיקס.
על ההתחלה, הפסד.
יש עוד כמה הפתעות בדרך...
כולם בחסות.
נכתב ע"י SERAHKASTEL;2500022:במחילה מכבודך, למקרה שזה לא היה ברור מן התגובות הקודמות:
1. עם פרסום לא קונים לחם במכולת.
2. איור, קומיקס, קריקטורה זו פרנסה - עבודה - מקצוע לכל דבר, ככל מקצוע-עבודה אחר/ת.
3. אם אתה מציע פרסום בחינם - תן *פרסום* בחינם : "המאייר/קומיקסאי כך וכך, טלפון כך וכך, מייל כך וכך ("יש דבר כזה?! מה פתאום!!אה בעצם... אולי...")
אל תבקש עבודה בחינם, ובמחילה, אל תנצל את נואשותם וחוסר נסיונם של חלק מהמאיירים המתחילים.
4. מאחר וביטלת 2 פרסומות למען הקומיקס, בוודאי גם אתה מעריך (מקווה שכמעט כמונו - העובדים בתחום) שתרומתו לעיתון ולציבור קוראיו חשובה, מעשירה ומשדרגת - את העיתון שלך...
לאמנות, במיוחד בעולם הדתי, יש משמעות, תפקיד וחשיבות רבה, אם בחרת לתת לה מקום, מתוך הבנה מסוימת של חשיבות זו, תשלום ולו לפחות סמלי (אם לא יותר מכך) הוא חלק בלתי נפרד מהעניין.
נכתב ע"י דגאיש;2500790:[SIZE="-7"]
אם יתד היה מציע לכם פרסום תמורת קומיקס הייתם רצים על 10. לדעתי.[/SIZE]
נכתב ע"י דגאיש;2500790:[SIZE="-7"]
אם יתד היה מציע לכם פרסום תמורת קומיקס הייתם רצים על 10. לדעתי.[/SIZE]
נכתב ע"י אבימי;2501017:ורפי רפי, אני מבקש, הבנדאם מקצוען. לא זוכר את העבודות שהוא העלה? בבקשה תרסן את עצמך.
נכתב ע"י אבימי;2501017:דגאיש, אם היית יתד, או המודיע, או המבשר,
היינו מתייחסים להודעה שלך ברצינות.
וההצעה שלך הגיונית כמו להקרין סרט בחינם כדי שיבואו אחרי זה לראות אותו בקולנוע.
ורפי רפי, אני מבקש, הבנדאם מקצוען. לא זוכר את העבודות שהוא העלה? בבקשה תרסן את עצמך.
נכתב ע"י יפית כוכב;2501808:רגע רגע, משהו פה תפס אותי.
ככה מחשיבים רמת מכובדות של ניק?
מקצוען,
ומותר לו להשמיע מה שחושב.
ואסור להגיב. בהתרסה, כמובן.
אבל רק אם הוא מקצוען מספיק.
נכתב ע"י levy;2501831:למיטב זכרוני הוא העלה יצירות של החבר שלו.
rhon.co.il
docs.google.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //