פרסום חינמי

האם תבחר לקבל את העיתון למייל שלך

• כן

• לא

• אנסה פעם אחת

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
  • הוסף לסימניות
אדרבה! קריינא דאיגרתא וכו'
באיזה תחום הוא עוסק?
למרות שאני אברך כולל אני לא מצליח להבין את המילים
אם אתה בכיוון לכתוב מאמרים ל"בוגל" - אתה חייב ללמוד לדבר יותר בלשון קלה:D:p

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני רואה בתמונה בצד שבינתיים כן השארת את המחשב

• הוסף לסימניות
אדרבה! קריינא דאיגרתא וכו'
באיזה תחום הוא עוסק?
כשזה יהיה מעשי..

וגם אם כן, אני בד"כ מנסחת להם את הטיפים והם משלמים לי על כך.
זה לא ממש פרסום חינמי מבחינתם.
(ויש גם השקעה של גרפיקה).

• הוסף לסימניות
אני מחכה לגליון הראשון ובע"ה אחריו מתכוננת להציע בהתאם.

• הוסף לסימניות
אני מחכה לגליון הראשון ובע"ה אחריו מתכוננת להציע בהתאם.
אני מבין לגמרי את הענין של ללכת על בטוח.
רק שקחו בחשבון שאם כולם יחכו וייתנו לגליון הראשון רושם של כמה מודעות לא רציניות. אתם לא תרצו לפרסם גם בשני וכך הלאה...

• הוסף לסימניות
תרצו לשלוח לי את מה שכבר יש למייל?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז ככה.
גרפיקאית שהיתה אמורה לעבוד ביטלה ברגע האחרון.
כרגע מחפש גרפיקאי שרוצה לקחת את הפרויקט הזה על עצמו (תמורת שכר עתידי בעז"ה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה