בוא תלמד משהו: לא כל מי שחושב אחרת ממך הוא צר עין!לדעתי זה צרות עין לחשוב אחרת
כל הכבוד ובהצלחה !!!!
בוא תלמד משהו: לא כל מי שחושב אחרת ממך הוא צר עין!
אם לא היה מדובר בי (אני לא מפחד מעגבניות), היית עלול
ממש לפגוע בניק שלא חושב כמוך!
שוב, אין מה להתנצל, זה לא פגע בי, זה עבר לידי. אניללא ספק זכותך לחשוב אחרת ממני.
אני מתנצל אם זה נראה מדברי כפגיעה, זה ממש לא הייתה כוונתי.
הבעתי את דעתי באופן כללי, על הרעיון, ולא על אף אדם באופן פרטי !!
תעבור על ההודעות שלי האחרונות, אני בהתחלה חשבתי שמדובר גם בעלון, אבלאגב GolanArt
אתה יודע כמה אחוזים מהרווח (או ההפסד...) של עסק מתחיל הולך לפרסומות?
העסקים הגדולים והמבוססים, לא יפסיקו לפרסם, (גם אם הם יפרסמו גם כאן הם ימשיכו לפרסם בעוד מקומות) אבל העסקים הקטנים, זה ממש ברכה בשבילם, זה הרבה פעמים ההבדל בין להיות או לחדול.
וחוץ מזה גם אם נגיד שבלי זה הם כן היו מפרסמים בתשלום, כמה כבר הם היו משקיעים? כמה שקלים? זה לא הולך להיות יתד יום ג'...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים