כללי פרסום יין לפסח

• הוסף לסימניות
בס"ד
אשמח לשמוע
לקוח כבר אישר, אבל טרם יצא לדפוס.

קבצים מצורפים

• יין פסח2013.jpg
    1.9 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
משהו עם הכותרת פה מפריע לי,
לא יודעת להגדיר......

• הוסף לסימניות
בסה"כ יפה מאד, באופן אישי פחות התחברתי לפונט של הכותרת (אולי גם בגלל הגוונים)

• הוסף לסימניות
זה סוד שהמודעה היא על יין????

• הוסף לסימניות
מאד יפה
כמה הארות:
כדאי לבטל את המעבר (לטעמי)
לסדר טיפוגרפית. הרווחים בכותרת מאד גדולים ובשאר אין בכלל אויר.
הרקע קצת מחשיך את הכל וחבל. תנסי להבהיר את כל הרקע כולל העיטורים ולעשות אותו פחות חרדלי
זה בגדול....
הרבה הצלחה!!

• הוסף לסימניות
הרקע יפה רק להבהיר אותו (אפילו במעבר שלשקפיות)
השלויים מאד משייכים את זה לפסח וזה יפה.
כדאי שיותר יהיה מקום לבקבוק היין, אם הוא כזה משובח למה הוא מתחבא? (בטח הלקוח לא שלח תמונה)
בכל אופן כדאי לע"ד שיעמוד ישר ויראו אותו ולפי זה להתאים אח"כ את הטקסט (ייתכן ואז-מירכוז לא יתאים)
וכן כמו שאמרו לטפל בטיפוגרפיה-להקטין את הרווח בין שורות הכותרת שיהיו לגוש אחד, וכן במלבן של המספר טלפון.
סך הכל כיון יפה וטוב, בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הארות לגבי העיצוב:
אם מדברים על יין אני מצפה שיראו בקבוק שלם או לפחות כוס מלאה יין...
למה להחביא אותו?
זה נותן תחושה של "חתול בשק".
אם הוא זכה 3 פעמים- היכן אות הזכייה?
זה לא נותן תחושה טובה שלא רואים את היין... זה נראה כאילו אין מה להציג ולקחת תמונה מאוסף תמונות והחבאת את מה שלא נוח שיראו...

לגבי הטיפוגרפיה:
צריך לטפל בטקסט.
יש כמה רווחים כפולים.
אותיות שמנות מדי לא משדרות לטעמי יוקרה.
היחס בין האנגלית לעברית צריך התאמה - הן מבחינת הגודל והן מבחינת הסגנון. [סריף עם סריף וסנס-סריף עם סנס-סריף]

• הוסף לסימניות
לדעתי אם באמת מדובר על יין איכותי גם המודעה צריכה לשדר איכות, וכרגע היא לא שם.
אני יותר הייתי מקשרת את המודעה הזו ליין בייתי שמוכרים לפורים או משהו כזה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;966887:
לדעתי אם באמת מדובר על יין איכותי גם המודעה צריכה לשדר איכות, וכרגע היא לא שם.
אני יותר הייתי מקשרת את המודעה הזו ליין בייתי שמוכרים לפורים או משהו כזה...
מסכימה עם כל מילה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה