כללי פרסום כלי טאפרוור וגם סיפור עם מוסר השכל

• הוסף לסימניות
למחשבי הנאמן מלאו 7 שנים, ולרגל יום הולדתו החליט להפתיע אותי ולהפסיק לעבוד, כמובן שהבאתי אותו לטכנאי (הטוב ביותר באשדוד- ברודבקר)ומסתבר שאין אופציה לתיקון, שחזור וכ'... קניתי מחשב חדש וכל הקבצים שהיו במחשב הקודם לא ניתנים לשימוש או העברה למחשב הנוכחי. קבצים שאני צריכה להמשיך לעבד עליהם נגנזו ביגון רב.
בד''כ הייתי עושה גיבוי ועדכון פעם בכמה חודשים, הפעם למדתי לעשות לעיתים תכופות יותר, אפילו פעם בשבוע, מכיון שהגיבוי שעשיתי היה לפני 3 חודשים וזה כל כך משמעותי, וכמובן עוגמת נפש...
ידידי למקצוע, אל תזלזלו ותגידו לי זה לא יקרה, אל תתעצלו, תגבו תגבו תגבו...!
שלא תדעו עוד צער ):

קבצים מצורפים

• מבצעי ינואר 2015.jpg
    KB 99.8 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
העסק מתרחב
עכשיו עושים גרפיקה ומקבלים כלי טפואר

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאד
הקווים החיצוניים בטקסט בכותרת לא נראים טוב. מומלץ להבליט בצורה אחרת.

ובקשר לגיבוי - הטוב ביותר הוא לקנות כונן חיצוני ובו לשים את כל הקבצים וכך לחסוך בעיות כאלה.

• הוסף לסימניות
wald מאמצת את ההצעה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו עוצמה;1482819:
העסק מתרחב
עכשיו עושים גרפיקה ומקבלים כלי טפואר

לא סותר.. אני עושה כל כך הרבה דברים במקביל, הטפרוואר זו הנאה מאתגרת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;1482791:
בד''כ הייתי עושה גיבוי ועדכון פעם בכמה חודשים, הפעם למדתי לעשות לעיתים תכופות יותר, אפילו פעם בשבוע, מכיון שהגיבוי שעשיתי היה לפני 3 חודשים וזה כל כך משמעותי, וכמובן עוגמת נפש...
ידידי למקצוע, אל תזלזלו ותגידו לי זה לא יקרה, אל תתעצלו, תגבו תגבו תגבו...!
שלא תדעו עוד צער ):

אני לא קם מהמחשב בסיום העבודה לפני שגיביתי את החומר.
גם אם המחשב לא הלך, מספיק באג קטן בקובץ ובפתיחה הבאה שלו צריך לעשות חדש, והיו דברים מעולם. :(

אולי אפשר להמליץ על זה: "שם את קבציו על קרן המחשב..." :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה