כללי פרסום להנחיית הורים

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הברווזים זה ה'סמל' של המנחה...
מצורף הפרסום הקודם
והחדש. (הסגול כמובן)

מה עדיף? מה יותר מושך לבוא לסדנא?
(גם עיצובית וגם פרסומית)

איך הצבעים, מיקום הטקסט וכו',
והברווזים ברקע- להשאיר?

קבצים מצורפים

• אלי.jpg
    KB 46.3 · צפיות: 34
  • אלי ישן.jpg
    KB 76 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
אבל ברור שהעיצוב שלך הרבה יותר חזק.
בעיני חסר במודעה הזו עוד קצת תוכן. אולי מספרים של בוגרות בכדי לאמת את הכותרת?
אגב, בקודם אהבתי את הלפני ואחרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;878583:
אבל ברור שהעיצוב שלך הרבה יותר חזק.
בעיני חסר במודעה הזו עוד קצת תוכן. אולי מספרים של בוגרות בכדי לאמת את הכותרת?
אגב, בקודם אהבתי את הלפני ואחרי.

מספרים של בוגרות בעיתון אני לא אשים
אני צריכה להכניס שם פלאפון לפרטים
ומי שתתעניין תוכל לקבל טלפונים של בוגרות.

המנחה לא מתלהבת מהחדש,
היא רוצה שיהיה כתוב "שינוי לאם ולהם"
היא רוצה אולי פירוט יותר של מה הולך להיות...

מה עדיף?
אני צריכה לשלוח לדפוס בשעה הקרובה....

• הוסף לסימניות
הראשון יותר יפה עיצובית אבל בשני יש יותר עניין והוא יותר משכנע, למרות שהוא עמוס בתוכן. בראשון חסר סיבה להגיע, זה שאלה שכבר היו מרוצות (מי הן ואיך אני אשאל אותן?)לא מספיק משכנע.
הייתי לוקחת חלק מהתוכן של השני ומשלבת בראשון, למשל רק את המשפט של "כשלומדים להסתכל", או "מלאה ברגשות אשם..." או רק את הטבלה שזה חמוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה