כללי פרסום לחברת רכבים

• הוסף לסימניות
שלום לכולם..

מה דעתכם? אשמח מאוד לשמוע..

קבצים מצורפים

• אוטו ברגיין -הדמיית מודעות.jpg
    3.4 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נראה מדהים, כרגיל.

העלאה כמודעות בפני עצמן ולא בתוך הדמיה כזו תעזור להתרשמות טובה יותר.

• הוסף לסימניות
מעולה ממש!
אם זה עדיין נתון לשינויים, הייתי משנה את הטקסט בשמאלי ביותר:
במקום "שנה מלאה בחירות נכונות"
עדיף "שנה של בחירות נכונות"
המילה מלאה קצת קיצ'ית/בנאלית.

• הוסף לסימניות
מרשים ביותר!

• הוסף לסימניות
יענקי, כרגיל - מעל הרגיל! מיוחד במינו.
מצטרף לבקשה להעלות את המודעות כל אחת בפני עצמה להתרשמות טובה יותר.

• הוסף לסימניות
ממש ממש יפה!!!

בקטנה, שבירת השורות בטקסט העליון של המודעות צריך שיפור ע"י הורדה של המשפט האחרון כולו לשורה הבאה (שלא "יישבר" באמצע משפט).

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
מלא בטעם....

• הוסף לסימניות
יפה מאד, ראיתי ברחוב וזה תפס אותי ישר (הראשון משמאל).
כשהכל מונח זה ליד זה, קצת מפריע לי שהמודעה השנייה מימין מדברת בשפה קצת אחרת (יותר תמונתית ופחות וקטורית ונקייה לעומת האחרות) אבל היא מצויינת בפני עצמה.
אני מניחה שכל תקופה רק אחת תופיע, נכון?

• הוסף לסימניות
העיצוב מאוד יפה ומושך, אבל....
נראה לי שהאסטרגית המסר הוא לא נכון.
במיוחד כשמדובר ברכישות בסכומים גבוהים, לקחת כיוון של שיכנוע ונתינת טעם למה ירכוש אדם מכונית הוא לא לעניין.
הפניה צריכה לגשת לציבור שכבר מעוניין לרכוש מכונית, ולתת לו טעם מדוע שירכוש דגם מסויים או חברה מסויימת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה