תפרטי יותר מה לא טבעי, כי אני כבר לא רואה מרוב שעות שישבתי עליו.נכתב ע"י naamah;568945:הפוזה של הרגליים מאוד לא טבעית, הייתי מפנה אותו לאורתופד דחוף....
הסניף הזה הוא לנעלי ילדים נוער וגברים. רק כרגע הם רוצים לצאת בפרסום דוקא על נעלי גברים.נכתב ע"י Big;568958:סליחה על השאלה, נעלי גיל זה רק לגברים? או שרק הסניף הזה?
את האמת שהיה לי בראש סלוגן אחר, ולפי זה התאמתי את הויזואל, אבל לא הצלחתי מספיק טוב לכתוב אותו,נכתב ע"י מיה יצחקי;568979:העבודה יפה ומושכת את העין.
לגבי הסלוגן אתה אומר לך על זה אבל הויזואל מראה אמירה אחרת
הייתי אומרת שהויז'ואל אומר :שנעלי גיל משאירים חותם אחריהם...
זה לא מוזר זוג נעלים שהולכות מעצמן.נכתב ע"י naamah;568995:הרבה יותר טוב בלי המכנס.
הצהוב עדיין לא "זה".
אני רואה שעשית גרדיאנט עדין ברקע, אפשר להקצין אותו עוד.
תודה גם על העזרה בדרך....נכתב ע"י דויד א;568990:ההטבעה יצא מעולה
הרעיון יפה מאוד
חסר קצת צבע וחמימות במודעה
ואסור שזה יהיה עם הרגל זה גם גונב את ההטבעה וגם לא נראה טוב.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אינדה, פרפר משי, .חיה פ ועוד 11 משתמשים14 //